Tim Cook: Uzbudljiva nova kategorija Apple proizvoda stiže već na jesen

Fotografija članka: Tim Cook: Uzbudljiva nova kategorija Apple proizvoda stiže već na jesen

Ubrzo nakon prvih glasina o mogućem otkazu, Tim Cook, da bi smanjio pritisak od pesimista koji vide polagano mrvljenje Appleovog carstva i žele njegovu smjenu, obećao je “uzbudljivu novu kategoriju proizvoda koji će biti predstavljeni nakon ljeta. ” (j (“pametni sat” ?) 

Oglas

Naši timovi rade na novom i nevjerojatnom hardveru, softveru i uslugama koji bi trebali biti predstavljeni u jesen. Znam da je pad vrijednosti dionica vrlo frustrirajući za sve nas, ali Apple je dalje snažan “, rekao je Cook” nakon objave financijskih rezultata.

Financijski rezultati su pokazali iako Apple još uvijek uspijeva prodati više iPhonea gotovo svaki kvartal, realni rast je sada skoro nikakav. Rast prodaje je manji od 10% u posljednjem kvartalu. Iako nije poznat podatak koliko je globalno velik rast u smartphone tržištu, prodaja drugih proizvođača ne ukazuje na smanjenje rasta. Dobri rezultati su zabilježeni za liniju iPad-a, pogotovo nakon uvođenja iPada Mini.Što reći na sve, nego u potrazi za globalnim profitom i težnji da se on maksimizira svi kad – tad povlače neke krive konce. I to je tako. Tržište je dinamično. Pozicije kompanija i njihovi profiti se mijenjaju. Nitko ne može vječno nositi titulu kralja i biti uvijek zadnji.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.