Thermaltake eSPORTS i BMW razvili novi aluminijski miš pod imenom Level 10

Fotografija članka: Thermaltake eSPORTS i BMW razvili novi aluminijski miš pod imenom Level 10

Thermaltake, poznata kompanija na području razvoja računala i opreme za računala. Ostvarila je suradnju između Thermaltake eSPORTS i poznatog proizvođača automobila.

Oglas

BMW-ovi inženjeri razvili su novi miš pod imenom Level 10 u koji su utrošili puno truda i vremena što se primjećuje već na prvi pogled.

Kućište izrađeno od aluminija daje mu unikatni izgled i čini ga sličnim automobilima. BMW-ovi inženjeri izradom aluminijskog kućišta postigli su odličan omjer težine,te nije bilo potrebe za ugradnjom dodatnih utega. Na vrhu se nalaze dvije LED tipke koje služe za mijenja DPI osjetljivost miša,a sa lijeve strane se nalazi LED osvjetljenje koje doprinosi ukupnom dizajnu ovog vrhunskog miša. Gornji dio mio miša ima jako dobar grip, te ugrađenu rešetku koja sprječava znojenje ruke tijekom dužeg korištenja. Level 10 ima još dodatne četiri tipke koje se mogu koristiti kao prečaci prema vlastitoj želji.

Najbolji miš je onaj koji se najlakše može prilagoditi svim korisnicima. Zato je Level 10 u samom vrhu svih miševa trenutno na tržištu. Tako na njemu možete prilagoditi što god želite samo je potrebno instalirati drivere koji dolaze uz miš. Također možete podešavati DPI od 800, 1 600, 3 200, 5 000 pa sve do 8 200. A naj zanimljivija prilagodba je podešavanje visine i dužine miša, tako da odgovara bilo kojoj veličini ruke. Uz sve ove opcije na Level 10 možete pohraniti 5 različitih profila igrača i deaktivirati tipke koje ne koristite.

Izvor:

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.