Tetsuo Kuba na čelu korporacije Kyocera

Fotografija članka: Tetsuo Kuba na čelu korporacije Kyocera

Tetsuo Kuba na čelu korporacije Kyocera

„Radujem se suradnji s novim upravnim odborom. Zajedno ćemo, u skladu s našom poslovnom filozofijom, Kyoceru voditi u uspješnu budućnost“, izjavio je Kuba. „Svoj glavni zadatak vidim u stvaranju takvog radnog okruženja za naše zaposlenike u kojem će moći ostvariti svoje osobne ciljeve i koje će poštivati njihovu individualnost“.

Tetsuo Kuba pridružio se je 1982. godine Kyocerinu odjelu za automobilske dijelove, u kojemu je 2000. godine postao izvršni direktor. Nakon prijelaza u odjel za finu keramiku 2003. godine preuzima mjesto izvršnog voditelja na tom području. Godine 2005. preuzima upravljanje cjelokupnim Kyocerinim aktivnostima na području fine keramike i poluvodičkih komponenti. Prošle je godine postao član nadzornog odbora tvrtke Kyocera.

Kyocerina reorganizacija uprave predstavlja odgovor na sadašnje izazove, koje Kuba, u tijesnoj suradnji sa svojim prethodnikom Makotom Kawamurom, namjerava što brže savladati. Kuba je zaključio: „Ne želimo da nam travanjsku proslavu pedesete obljetnice postojanja tvrtke na bilo koji način pokvare teške gospodarske prilike“.

Tetsuo Kuba na čelu korporacije Kyocera

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.