TestDome by Gemmeus – lakše pronađite i zaposlite programere!

Fotografija članka: TestDome by Gemmeus – lakše pronađite i zaposlite programere!

TestDome online servisom se mogu jednostavno testirati opća i specifična znanja JavaScript, C# i Java programskih jezika na više razina težine.

Oglas

TestDome je sustav koji tvrtkama omogućuje standardizaciju kriterija testiranja znanja i sposobnosti programiranja pri zapošljavanju ili angažiranju programera na specifičnim projektima. S druge strane programeri njime mogu ispitati vlastito znanje te utvrditi kako kotiraju u odnosu na trenutačne tržišne potrebe i aktualne programske slučajeve i probleme.

Korištenje servisa je iznimno jednostavno zbog vrlo čistog i preglednog sučelja. Sve što treba napraviti jest izabrati težinu testa (jednostavan ili kompleksan), područje primjene (web sadržaji, infrastruktura – tj. back-end – ili sveukupno znanje) te programski jezik koji će se koristiti (JavaScript, C# ili Java). Na temelju navedenih unosa TestDome će generirati odgovarajući test te odmah prikazati pitanja i preporučeno vrijeme za njihovo rješavanje. Ukoliko ponuđena pitanja ne odgovaraju zamišljenim kriterijima mogu se zatražiti nova izborom opcije koja će generirati novi slučajni test. U sljedećem koraku je potrebno upisati adresu elektroničke pošte, a na temelju koje ispitivač dobiva pristup sustavu za upravljanje generiranim testovima u kojemu ih može slati kandidatima, pratiti statistiku njihova rješavanja, mijenjati i dorađivati pitanja i slično.

TestDome se može slobodno isprobati na web adresi .

TestDome by Gemmeus - lakše pronađite i zaposlite programere

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.