Test verzija OS meego za smartphones krajem lipnja

Fotografija članka: Test verzija OS meego za smartphones krajem lipnja

Ovo izdanje će vjerojatno dati pojedinosti o kombinaciji Intel Moblin i Nokia Maemo platforme koju Nokia planira koristiti kao osnovu za svoje high-end Nseries Smartphone.  Symbian će ostati kao platforma za mid-range smartfone. U daljnjem razvoju meego,  Nokia i meego partneri također planiraju objaviti iteracija platforme za uređaje u vozilima, i "media telefone. Nekoliko proizvođača mobilnih uređaja kao i dobavljača, uključujući Acer i Asus i Sony Ericsson – izrazili su potporu meego.

 

U svim vjerojatnost, ubrzo nakon objavljivanja OS meego 1.0 za pametne telefone na tržištu će se objaviti i odgovarajući uređaj temelji na ovoj platformi.  U ovom trenutku već postoji meego 1,0 operativni sustav za netbooks i smartphone Nokia N900 tablet. U listopadu, kada se inačica za smartphones i službeno očekuje, to će već biti i prvi update pod brojem 1.1, jer je barem u pitanju obnove za ovu platformu obećano jednom godišnje.

 

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.