TEST: Philips DVD Recorder DVR5520H

Fotografija članka: TEST: Philips DVD Recorder DVR5520H

Philips DVD Recorder DVR5520H

Na taj dan digitalnog Armageddona svi VHS rekorderi i svi DVD rekorderi neće više moći snimati TV signal ukoliko ne dokupite vanjski DVB-T prijemnik i spojite ga na svoj postojeći rekorder. No, tada ćete moći snimati samo ono što trenutno gledate na digitalnom signalu a prema trenutnom stanju stvari, Vlada RH vam u tome ne namjerava nimalo pomoći. Pitate se kako to da s obzirom na sveopću digitalizaciju, na policama već nema na desetine raznih rekordera koji mogu primati i naravno snimati digitalni signal? Zapravo, postoje samo dva modela. Prvi je Pioneerov model koji je cijenom daleko iznad granice koju si prosječni Hrvat može priuštiti (VHS je koštao 800 kn, čemu dati više?). Drugi je Philipsov model DVDR5520H s tvrdim diskom od 160GB. Istina, i on je više nego dvostruko skuplji od VHS-a ali je i za trećinu cijene jeftiniji od Pioneerove ponude.

To je jedan od razloga zašto smo se odlučili predstaviti vam upravo taj model. činjenicu da vam čak niti kupnja jednog od ova dva DVB-T DVD/HDD rekordera ne garantira lagodan digitalni život kao što je bio onaj s VHS-om i analognim signalom, nećemo ovom prilikom dalje razlagati, samo ćemo reći kako morate dodatno uložiti ili u televizor s DVB-T prijemnikom ili u dodatni vanjski DVB-T prijemnik kako biste mogli istovremeno snimati i gledati DVB-T signal.

Cijelu zanimljivu recenziju uređaja Philips DVD Recorder DVR5520H potražite na .

Philips DVD Recorder DVR5520H

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.