TEST: LG BD570 Network Blu-ray player

Fotografija članka: TEST: LG BD570 Network Blu-ray player

Prvo što se uočava nakon što izvadite player iz kutije su njegove dimenzije. BD570 je osjetno tanji od prethodnika, što ga čini elegantnijim u audio-video ormarićima, no što je najvažnije izgubili su se neukusni dizajnerski detalji prethodnog modela i BD570 nosi novi tipizirani LG izgled – elegantnu crnu refleksnu prednju masku bez ikakvih detalja osim logotipa branda te oznaka za Blu-ray disc i WiFi b/g/n specifikacije.

Preklapanje prednje maske na dolje otkriva tanku ladicu za BD/DVD/CD, jedinstvenu tipku klackalica-tipa za njezino izbacivanje i paljenje/gašenje uređaja (moguće ju je pritiskati i odozgo kada je maska zaklopljena), već poslovično okrugle tipke za kontrolu reprodukcije i tako važni i znakoviti USB utor.

S druge, stražnje strane metalnog kućišta, nižu se bogatstva konektora: Ethernet LAN, HDMI video izlaz, koaksijalni i optički digitalni audio izlazi (SPDIF), kompozitni i komponentni analogni video te analogni stereo izlazi.

Na žalost, daljinski upravljač je upravo isti onakav kakav je dolazio uz BD390 – imitacija reljefa kože s najčešće korištenim tipkama okupljenim na gornjem dijelu, a na donjem – poznati, na pomicanje izrazito otporan poklopac ispod kojega se skrivaju minijaturne numeričke tipkice, te one za zumiranje, promjenu rezolucije “u letu” te mod slike i kontrolu (samo nekih modela) televizora. Ergonomski je korektno napravljen i na dohvat je palca dok dojam kvari jedino poklopac i sitne tipke ispod njega.

Ambalaža, pored samog uređaja i daljinskog upravljača, skriva dvije AAA baterije (premda je dovoljna samo jedna), i podeblju višejezičnu knjižicu s uputstvima, "analogni" komopozitni AV kabel, HDMI kabel, te instalacijski CD s Nero MediaHome 4 – DLNA multimedijskim poslužiteljem.

Detaljni test pročitajte na .

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.