Terrakom ubrzao svoju internetsku mrežu na 10 Gbit/s

Fotografija članka: Terrakom ubrzao svoju internetsku mrežu na 10 Gbit/s

Ako ste poslovni korisnik Terrakom mreže, od sada možete zatražiti i veće brzine Interneta i do 1 Gbit/s. Koliko je to brzo? Jako.

Oglas

Nadogradnjom optičkog prstena Radnička – Selska – Sopot na 10 Gbit/s, Terrakom je povećao brzine internet pristupa koje može ponuditi poslovnim korisnicima na vlastitoj optičkoj infrastrukturi. Uz dosadašnjih 100/100 Mbit/s, odnedavno su u ponudi i simetrične brzine 200/200 te 400/400 Mbit/s, a zadovoljeni su i svi uvjeti spajanja korisnika na 1 Gbit/s.

Navedene brzine mogu zatražiti poslovni subjekti koji se nalaze u zgradama i poslovnim centrima u kojima je prethodno provedena Terrakom optička infrastruktura ili u neposrednoj blizini istih. Podsjetimo, vlastitu mrežu optike Terrakom razvija u dijelovima Zagreba, Sesveta i Kutine.

Između ostalog, Terrakom optika provedena je i u svim većim poslovnim središtima u Zagrebu – VMD 1 i 2 u Strojarskoj ulici, Zagrebtower, Eurotower, Olimp centar, Sigma centar, Radnička cesta, poslovna zgrada Budmanijeva 1, poslovni centar Hektorovićeva 2 i drugi.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.