Terminator Genesis – u novom nastavku glumi i Emilia Clarke iz Game of Thrones

Fotografija članka: Terminator Genesis – u novom nastavku glumi i Emilia Clarke iz Game of Thrones

Snima se novi Terminator Genesis, to nas raduje, a pogotovo i podatak da će u novom nastavku glumiti i ljepuškasta Emilia Clarke.

Oglas

Ako vam je nepoznato ime Emilia Clarke, lijepa Engleskinja glumi majku zmajeva Daenerys Targaryen u mega-popularnom HBO serijalu “Game of Thrones”. E, pa čini se kako će svoj šarm pokazati i u tehnološko naprednom futurističkom filmu Terminator Genesis, gdje će se pojaviti uz legendarnog Arnolda Schwarzeneggera. Samo da znate koga će glumiti… Sarah Connor…

I peti nastavak filma čiji je radni nastavak Terminator Genesis, također bi trebao kao i prethodni nastavci biti vrhunske prepun računalne grafike i efekata koji će dočarati svijet koji svi toliko volimo. Uz Emiliju Clarke i Arnolda Schwarzeneggera u glavnoj je ulozi i Jason Clarke kao John Connor (nije u rodu s glumicom).

Zanimljivo je da će Schwarzenegger, kada se film pojavi u kinima, imati 68. godina. Navodno se u filmu vraćaju starim korijenima, tako da bi novi Terminator trebao izgledati kao onaj prvi. S jedne strane su već pozne godine Schwarzeneggera, no s druge je moderna šminka te vrhunska računalno generirana grafika (Computer-generated imagery – CGI) koja će još uvijek dobro držećem Austrijancu popraviti izgled.

Terminator Genesis bi se u kinima trebao pojaviti 1. srpnja 2015. godine.

Terminator Genesis - u novom nastavku glumi i Emilia Clarke iz Game of Thrones

I na kraju jedna pitalica – znate li nabrojiti sve Terminatore? Kako ne bi previše naprezali svoje moždane vijuge, evo odgovora:
– The Terminator (1984)
– Terminator 2: Judgment Day (1991)
– Terminator 3: Rise of the Machines (2003)
– Terminator Salvation (2009)
– Terminator: Genesis (2015)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.