Tele2 Ta-Daa! novi pretplatnički paketi uz novi slogan

Fotografija članka: Tele2 Ta-Daa! novi pretplatnički paketi uz novi slogan

Čini se kako je Gregoru odzvonilo, kažu kako je otišao na godišnji, možda i u mirovinu. Došli su neki čarobnjaci, cirkusanti i predstavili nove Tele2 pretplatničke tarife. Isto tako, u Areni su otvori li i potpuno novi i drugačiji dućan, donosimo i ekskluzivne fotke.

Oglas

Švedska kompanija Tele2 već 10 godina postoji u Hrvatskoj, a nakon predstavljanja poboljšane 3G i nove 4G mreže odlučili su se i na zaokret u pretplatničkim tarifama. Ono što će mnoge zanimati možda i nasmijati je činjenica kako više nemaju slogan “I ovce i novce”, nego “Ta-Daa!”

Kompanija je poznata po tome što ruši cijene. Svi se dobro sjećate tarife Revolucija koja je i odradila svojevrsnu (r)evoluciju u mobilnim tarifama. Tarifa će nestati, dolaze bolje, no ako je koristite možete je zadržati. U kompaniji se hvale kako su pokrili 97% hrvatske populacije 3G signalom, odnosno 90% populacije 4G LTE signalom. Nova će se priča kretati u tri smjera – jednostavnost, fleksibilnost i kontrola.

Predstavljeni su novi pretplatnički paketi “Tolko-Kolko”, “Čisto Tristo” i neograničena “Raspali” koja za 85 kuna donosi neograničene razgovore i SMS poruke. Naravno, napravljena je i nova razrada podatkovnih prometa, sve to možete vidjeti na našem mini foto albumu niže. Bili smo i u njihovom novom dućanu u Arena centru u Zagrebu, što također možete vidjeti u nastavku. Donosimo ekskluzivne fotke.

Zanimljiva je i ponuda “Free Network Trial” u kojoj ćete dobiti 500 jedinica za isprobavanje (minute razgovora, SMS poruke, 3 GB prometa) što možete isprobavati 7 odnosno 30 dana, te se tada odlučiti želite li koristiti Tele2 mrežu. Zgodno :) Novost je i mobilna aplikacija i desktop sučelje za praćenje potrošnje, i to smo vidjeli.

Sve dodatne detalje potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.