Tele2 sponzor Hrvatskog rukometnog saveza i sljedeće tri godine

Racunalo.com foto

Mats Tilly, generalni direktor Tele2 kazao je:
“Hrvatski rukomet postigao je svjetski poznate rezultate i nama je neizmjerno drago što kroz
takav trofejni sport možemo dodatno reklamirati svoje jednostavne i jeftine usluge. Suradnja Tele2 i rukometnog saveza pokazala se jako uspješnom u protekloj godini, te vjerujemo da će i sljedeće tri rukometaši i Tele2 sjajno surađivati.”


Željko Kavran, predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza kazao je:
“Hrvatskom rukometnom savezu iznimno je zadovoljstvo što je produljio ovako uspješnu suradnju. Hrvatski rukomet postao je veliki brand te nam je drago što je i vodeći alternativni europski operator prepoznao vrijednost potpore tom brandu. Tele2 svojim sponzorstvom ne pomaže samo A reprezentaciji, nego i svim ostalim reprezentacijama i mlađim dobnim kategorijama. Uvjereni smo da će hrvatski rukomet omogućiti dostojnu promidžbu našeg generalnog susponzora.”Konferencijom za novinare također su čelnici saveza i izbornik Lino červar predstavili završni dio priprema muške rukometne reprezentacije za Svjetsko prvenstvo u rukometu koje počinje 20.siječnja u Njemačkoj. Predstavnici Tele2 rukometašima i stručnom stožeru zaželjeli su što veći uspjeh na predstojećem SP-u.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.