Tele2: prepaid mobilni Internet u Hrvatskoj snižen 50%

Fotografija članka: Tele2: prepaid mobilni Internet u Hrvatskoj snižen 50%

Tele2 pokrenuo je veliku ljetnu akciju te je snizio cijenu internet start paketa za čak 25 posto, sa 195 kuna na 145 kuna, s obzirom da je riječ o proizvodu koji je ljetnih mjeseci izuzetno tražen. Korisnicima, pak, koji Tele2 prepaid internet kupe putem web shopa na internetskim stranicama , cijena je niža čak 50 posto te sada iznosi 95 kuna. Tele2 i uz ovu kupnju daje 100 kuna na korisnički račun.

Osim cijene start paketa koja je najniža na hrvatskom tržištu, Tele2 nudi i najpovoljniju cijenu megabajta – 0,25 kuna, što je četiri puta povoljnije od ostale ponude na tržištu. Ljetna akcija vrijedi do 31. kolovoza 2010. godine ili do isteka zaliha. Mobilni internet na bonove dostupan je u svim Tele2 prodajnim centrima, Tele2 web shopu, u Super i Maxi Konzumima, u trgovinama Tisak, Tisak Media, iNovine, Slobodna Dalmacija te trgovinama informatičke opreme.

U tijeku je i akcija u pretplatničkoj ponudi mobilnog interneta, gdje Tele2 svim novim korisnicima daruje dvostruki promet u svojim tarifama. U ponudi su četiri pretplatničke tarife, 500 MB, 1GB, 3GB i 5GB, a 500 MB stoji svega 45 kuna mjesečno, za što korisnik dobiva 1GB prometa. Paket 1GB stoji 85 kuna, dok korisnik za taj iznos dobiva čak 2GB prometa.

Tele2 mobilni internet radi na najbržoj 3G mreži u Hrvatskoj te korisnicima pruža najbolji omjer cijene i kvalitete.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.