Tele2: prenesite broj i dobivate Revoluciju sa više podatkovnog prometa i za manju naknadu

Fotografija članka: Tele2: prenesite broj i dobivate Revoluciju sa više podatkovnog prometa i za manju naknadu

Koliko vidimo, mobilni operater Tele2 ponovo je odlučio još malo “skinuti” cijene sa svoje Revolucija tarife. Koje su to pogodnosti z anove pretplatnike koji prenesu borj u Tele2 mrežu?

Oglas

Dakle, svi korisnici koji prenesu broj u Tele2 mrežu dobit će još bolju Revoluciju – sve što trebate za svega 135 kuna. Uz postojećih 1500 minuta prema ostalim mrežama, uz neograničene pozive unutar Tele2 mreže, uz neograničene SMS poruke prema svim mrežama, sada dajemo i više podatkovnog prometa koji će utažiti vašu glad za surfanjem – 1GB interneta mjesečno!

Unutar tarife Revolucija, kao i ranije, ne naplaćuje se naknada za uspostavu poziva i nema obveznog trajanja ugovora.

Uz Revoluciju, Tele2 također u ponudu uvodi i dva izvrsna smartphonea za izvrsnu cijenu – Samsung Galaxy SII i Sony Xperia™ S za 295 kuna uz 100 kuna mjesečno sa Opcijom Uređaj na 24 mjeseca.

Tele2 održava svoje obećanje – uvijek daje najbolje ponude na tržištu. Istodobno, Revolucija ostaje najbolja pretplatnička ponuda na hrvatskom tržištu, sada  još povoljnija i bolja.

U kombinaciji sa dva izvrsna smartphonea ovo je nepobjediva ponuda za sve korisnike koji žele preći u Tele2 mrežu do kraja godine.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.