Tele2 ovog Božića daruje duplo za glasovne i podatkovne usluge

Fotografija članka: Tele2 ovog Božića daruje duplo za glasovne i podatkovne usluge

Konkretno, korisnike glasovnih usluga očekuju dvostruke kune na njihovom Tele2 računu. Tele2 pretplatnici dobivat će sljedećih šest mjeseci popust na mjesečnu potrošnju, i to u iznosu same potrošnje (mjesečna potrošnja 50 kuna donosi 50 kuna popusta na sve glasovne usluge i tako sve do 300 kuna mjesečne potrošnje koja donosi 300 kuna popusta svaki mjesec). Ova se blagdanska ponuda odnosi i na sve koji postanu Tele2 pretplatnici uz prijenos broja. Pretplatnicima je Tele2 priredio i dva mobilna uređaja uz blagdanske cijene: Nokia 5228 za 195 kuna te LG Optimus GT540 za 1 kunu.

Korisnici na bonove na svoje će račune dvostruke kune dobivati na svaku nadoplatu svog Tele2 računa, u iznosu do 100 kuna mjesečno. I ova se ponuda odnosi na nove korisnike kao i na one koji su Tele2 korisnici postali putem usluge prijenosa broja. Prepaid korisnicima po posebnoj su blagdanskoj cijeni dostupni sljedeći mobilni telefoni: Samsung C3300 za 395 kuna te Samsung S5320 Star za 695 kuna.  Navedene pogodnosti korisnici na bonove također mogu koristiti šest mjeseci po aktivaciji božićne ponude.

Veliko božićno iznenađenje očekuje sve korisnike Tele2 mobilnog interneta. Svi novi pretplatnici, naime, dobivaju čak 5GB dodatnog prometa do sljedećih 12 mjeseci, ovisno o izboru tarifnog modela. U Tele2 ponudi nalaze se četiri tarifna paketa, od 500 MB do 5 GB, a dvostruku količinu prometa za svaki paket Tele2 daruje korisnicima koji potpišu ugovor na 12 mjeseci. Svima, pak, koji potpišu ugovor za Tele2 mobilni internet na 24 mjeseca, Tele2 daruje čak 5GB prometa svaki mjesec.

Iznenađenje očekuje i postojeće Tele2 pretplatnike koji će također dobiti dodatnih 5GB prometa na više mjeseci, uz produljenje ugovora.

Svim korisnicima Tele2 podatkovnih paketa, i onima na bonove i pretplatnicima, Tele2 u povodu božićnih blagdana također daruje dvostruku količinu prometa na sav ostvaren promet.

Ova se blagdanska ponuda odnosi na korisnike glasovnih i podatkovnih usluga, a dostupna je već od sutra, 27. studenog.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.