Tele2 od danas u Hrvatskoj juri 4G brzinama do 150 Mbps

Fotografija članka: Tele2 od danas u Hrvatskoj juri 4G brzinama do 150 Mbps

Ako ste korisnik Tele2 mreže, od danas bez dodatne naplate i troškova možete surfati u novoj 4G mreži. Usluga je već aktivna, pa ako već imate 4G smartfon i SIM karticu već surfate brzinama do 150 Mbps.

Oglas

Gotovo svim pretplatnicima su 4G kartice već poslane na kućnu adresu, a prepaid korisnici ih moći besplatno zamijeniti u Tele2 prodajnim mjestima. Nove brzine su dostupne svim Tele2 korisnicima, a one mogu varirati ovisno o signalu, modelu vašeg uređaja i opterećenju mreže. U kompaniji tvrde kako su 4G signalom pokrili oko 90% populacije.

Kako bi koristili uslugu, morate imati dvije stvari – 4G pametni telefon i SIM karticu koja podržava 4G mreže. Ako ne znate podržava li var mobilni uređaj 4G brzine, to možete provjeriti na (kliknite desno na “Pokrivenost”).

U kompaniji tvrde kako su prvi na tržištu koji su svim korisnicima neovisno o paketima pružili 4G uslugu. Sve dodatne detalje o novoj Tele2 4G mreži potražite na , gdje ćete pronaći i karte pokrivenosti, kao i 4G smartfone koje možete dobiti po povoljnim cijenama.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.