Tele2 – novi božićni paketi uz bogatiju ponudu za prepaid i postpaid korisnike

Fotografija članka: Tele2 – novi božićni paketi uz bogatiju ponudu za prepaid i postpaid korisnike

Nova ponuda Tele2 kombinacija je povoljnijih paketa i novih mobilnih uređaja. U praksi, božićni paketi su jeftiniji mobilni uređaji i više podatkovnog prometa.

Oglas

Na današnjem druženju s predstavnicima Tele2 Hrvatska saznali smo novitete u njihovoj ponudi koju su pripremili za Božić, dodnosno saznali smo koji su to božićni paketi. Upoznali smo se s Vedranom Hercigonja Majetić (PR Director), Adrianom Garrettom (Chief Comercial Officer) i Majom Čulig (Head of Marketing Communications). A kasnije je uslijedila i zanimljiva karting vožnja o kojoj više… na kraju vijesti…

Primjerice, svim korisnicima bonova i pretplatnicima uz već postojeći podatkovni promet od 1GB, Tele2 poklanja 1 GB dodatno i to cijelu godinu po punoj brzini cijelo vrijeme. Tako postojeći i novi pretplatnici za 99 kuna mjesečno mogu odabrati između dva mobitela LG Optimus L7 ili Samsung Galaxy Trend, a dobit će i ponuda uz to uključuje 250 minuta razgovora, 250 SMS i 1GB prometa.

Tele2 predstavio božićne pakete uz bogatiju ponudu za prepaid i postpaid korisnike

Ako se pak odlučite za paket od 199kn mjesečno, možete dobiti i Samsung Galaxy S III te 1500 minuta prema drugim mrežama, neograničeno razgovaranje unutar Tele2 mreže, te neograničeni broj SMS-a prema svim mrežama i 1GB prometa.

Kako biste ostvarili ove uvjete, morat ćete potpisati novi ugovor s Tele2 na 24 mjeseca, bez obzira imate li ga već potpisan, tako su nam rekli u Tele2.

Tele2 predstavio božićne pakete uz bogatiju ponudu za prepaid i postpaid korisnike

Što se tiče korisnika bonova, u božićnom paketu nalazi se HTC Desire 200, dostupan za 855 kuna ili Tele2fon V5 dostupan za 995 kuna. Dodatna pogodnost za sve korisnike bonova je da će im uplaćeni iznos za mobitele biti vraćen u mjesečnim ratama, ukoliko mjesečno nadopunjuju račun bonom od minimalno 50 kuna.

Tele2 predstavio božićne pakete uz bogatiju ponudu za prepaid i postpaid korisnike

Na kraju druženja s predstavnicima Tele2 okušali smo se u kartingu. U jakoj novinarskoj konkurenciji od 20-ak vozača, predstavnici našeg Racunalo.com portala su bili drugi. No, smatramo se moralnim pobjednicima jer je naš vozač imao barem 20-ak kilograma “žive vage” više od prvoplasiranog (a od trećeplasiranog da i ne govorimo!) – oni koji voze karting itekako znaju koliki je to nedostižan hendikep u težini, ali nismo se dali, izgubili smo tek za dlaku… :)

Kao i uvijek, Racunalo.com portal vam donosi više, pa pogledajte neke od novinarskih karting vožnji, i ako hoćete nasmijte se :)

Tele2 predstavio božićne pakete uz bogatiju ponudu za prepaid i postpaid korisnike

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.