Tele2 nove tarife bez naknade za uspostavu poziva i uz kontrolu potrošnje Interneta

Fotografija članka: Tele2 nove tarife bez naknade za uspostavu poziva i uz kontrolu potrošnje Interneta

Tele2 se pohvalio novim tarifama za bonaše koji ih mogu sami slagati u posebnoj slagalici. Kažu kako su slušali korisnike i napravili ono što upravo oni žele.

Oglas

Nakon uvođenja neograničenog interneta za privatne i poslovne pretplatnike, iz Tele2 dobre vijesti stižu i bonašima, jer Tele2 u podatkovnom paketu BEZBROJ GB jedini u Hrvatskoj sada omogućuje neograničeni internet i korisnicima na bonove.

Dobra je novost i da je novim tarifama Tele2 osigurao potpunu kontrolu troškova (data blocking) jer korisnici nakon potrošenog podatkovnog paketa mogu odabrati najpovoljniji nastavak surfanja, tako da ne morate više tražiti besplatni Wi-Fi. Isto tako, ukidanje naknade za uspostavu poziva od sada se odnosi i na tarife za korisnike bonova, a kontrolom potrošnje onemogućeno je stvaranje neželjenih troškova.

Dodajmo na kraju i kako su promijenili i obračunsku jedinicu s minute na sekundu što bi u konačnici trebalo donijeti i manje račune za korisnike. Više informacija potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.