Tele2: nove prepaid tarife te 2 smartphonea – Samsung Galaxy Mini i Sony Experia Miro

Fotografija članka: Tele2: nove prepaid tarife te 2 smartphonea – Samsung Galaxy Mini i Sony Experia Miro

Tele2 nije samo ponudio nove tarife, Pričalicu i Sedmicu, nego je tu ponudu popratio i dvama smartphonima po najboljoj cijeni na tržištu.

Oglas

Nakon što je pretplatnike iznenadio drugom rundom Revolucije, Tele2 je odlučio iznenaditi i korisnike bonova ponudivši im novi tarifni ‘portfolio’. Za dobre stvari doista ne trebaš puno – za Samsung Galaxy Mini samo 795 kuna, a za Sony Experia Miro – 995 kuna.

Svaki novi Tele2 korisnik može izabrati, već ovisno o svojim potrebama i afinitetima, jednu od četiri tarife – dvjema poznatim (Smart 30 i Revolucija) i dvjema potpuno novim (Pričalica i Sedmica). Povijest postaju Knock-Out, Smiley i Među nama, no dolaze nove tarife za korisnike bonova od kojih svaka u svojem segmentu predstavlja najveću vrijednost za uložen novac.

A evo što donosi svaka od njih:

SMART
Tele2 prepoznao je želje korisnika i ostavlja omiljenu SMART tarifu koje se aktivira slanjem riječi SMART na broj 888. Za naplaćenih 30 kuna Tele2 korisnik u idućih 30 dana dobiva 300 minuta prema svim mrežama i 1 GB podatkovnog prometa.

REVOLUCIJA
Bez skrivenih troškova i bez naknade za uspostavu poziva Tarifa koja je neograničena i traje zauvijek, a aktivira se onog trenutka kad se na broj 888 pošalje riječ REVOLUCIJA. Bilo kojim bonom da dopuni svoj Tele2 račun, korisnik zauvijek ostaje ‘sudionik’ Revolucije i koristi iste cijene – jednu lipu za jednu sekundu.

PRIČALICA
Ova je tarifa idealna za sve koji vole dugo razgovarati. Slanjem riječi PRIČALICA na 888, korisnik do kraja siječnja iduće godine može pričati unutar Tele2 mreže po neponovljivoj cijeni od nula kuna po minuti. Uz nula kuna prema Tele2 brojevima, minuta razgovora prema ostalim mrežama u Hrvatskoj naplaćuje se 45 lipa. Pričalica traje ravno 30 dana, nakon čega se pogodnosti reaktiviraju kupnjom bona od svega 50 kuna i ponovno je moguće pričati po super cijenama.

SEDMICA
Sedmica je nova tjedna tarifa, idealna za sve koji ulaze u svijet smartphonea i imaju naviku nadopunjavati svoj račun češće i sa manje kuna. Bit će omiljena među svima koji žele iskoristiti maksimum razgovora i korištenja podatkovnog prometa unutar kratkog vremenskog razdoblja. Tarifa nudi 50 minuta razgovora prema svim mrežama i 100 MB podatkovnog prometa u sedam. Aktivira se slanjem ključne riječi SEDMICA na broj 888, a prva aktivacija naplaćuje se 10 kuna. Kad prođe prva ‘sedmica’ ponovno će se aktivirati paket od 50 minuta i 100 MB te će se korisniku naplatiti naknada od 10 kuna.

Za više informacija o svim novim tarifama posjetite .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.