Tele2: niže cijene mobilnog Interneta

Racunalo.com foto

Tele2: niže cijene mobilnog Interneta

Mobilni Internet u Tele2 ponudi sada je dostupan u čak pet pretplatničkih paketa, uz mogućnost sklapanja pretplatničkog odnosa s obaveznim trajanjem ugovorne obveze i bez nje.

Tele2 je odlučio razveseliti svoje korisnike sniženjem cijena tarifnih modela 1GB i 3GB – tarifni model 1GB snižen je sa 125 kuna na 85 kuna, dok je model 3GB sa 195 kuna snižen na svega 145 kuna.

Korisnici mogu surfati Internetom za već od 65 kuna mjesečno, koliko stoji paket 500MB, što je ujedno i najniža početna cijena nekog internetskog paketa na hrvatskom tržištu.

Uz ta tri paketa dostupan je i nov, najveći paket od 5GB uz 175 kuna mjesečno te tarifni model 0MB koji korisnicima nudi mogućnost sklapanja pretplate bez obveze trajanja ugovora.

Tele2 je najnovijim sniženjem cijena mobilnog interneta nastavio predvoditi tržište nudeći najniže cijene i u tom segmentu svojeg poslovanja, a mobilni Internet nudi i prepaid korisnicima već od 0,39 kuna za 1MB.

Spajanje na prijenosno ili stolno računaloTele2 nudi putem USB modema ili PC kartice. Riječ je o vrlo atraktivnim uređajima brzih performansi, a ovisno o odabranom tarifnom modelu, stoje već od 1kn.

Tele2 mobilni internet korisnicima omogućuje surfanje na brzom HSPA (do 7,2 Mbit/s), UMTS-u ili EDGE-u, uz najveće brzine slanja i prijenosa podataka u Hrvatskoj.

Tele2 se na hrvatskom tržištu etablirao kao najpovoljniji ponuđač mobilnih usluga u svakom segmentu u kojem je prisutan – od najpovoljnijih cijena glasovnih i podatkovnih usluga, mobilnih uređaja te mobilnog Interneta.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.