Tele2 Knock-out tarifa – od sada svega 0,35 kuna po minuti

Fotografija članka: Tele2 Knock-out tarifa – od sada svega 0,35 kuna po minuti

Ponudu za pretplatnike tarife Knock-out, Tele2 je dodatno obogatio dodavanjem novog modela minimalne mjesečne potrošnje, onog od 300 kuna te je time zadovoljio i potrebe zahtjevnijeg dijela korisnika na hrvatskom tržištu. Od danas, pretplatnici tarife Knock-out tako mogu koristiti četiri različita modela mjesečne potrošnje: Knock-out 50, Knock-out 100, Knock-out 150 i najnoviji model Knock-out 300. Naziv svakog modela odgovara protuvrijednosti u kunama, odnosno vrijednosti prometa koji korisnik ostvaruje unutar mjesečne potrošnje na koju se obvezao.

Unutar modela Knock-out 50 i Knock-out 100, minuta razgovora prema svim mrežama stoji povoljnih 0,49 kuna, unutar modela Knock-out 150 cijena minute snižena je na 0.39 kuna, dok je unutar modela Knock-out 300 cijena minute razgovora svega 0,35 kuna. Ova je ponuda dostupna i postojećim i novim Tele2 pretplatnicima.

Na posebnoj su akciji i tri mobilna telefona, dostupna uz mjesečnu potrošnju 300 već od 1 kune. Sony Ericsson Xperia X8 i LG Optimus Me dostupni su od kune, dok je Samsung Galaxy S dostupan već od 795 kuna.

Također, Tele2 je svim novim korisnicima bonova i pretplatnicima koji postanu korisnici putem usluge prijenosa boja, priredio i promotivnu akciju „Zauvijek“. Za svaku prvu mjesečnu nadoplatu iznosom od 100 kuna ili više, korisniku bonova na račun će stići dodatnih 50 kuna, a za prvu mjesečnu nadoplatu računa bonovima od 50 do 99 kuna, korisnik dobiva dodatnih 25 kuna. S druge strane, novim pretplatnicima Tele2 daruje 50 kuna popusta na račun svakoga mjeseca. Korisnik bira iznos mjesečne potrošnje, a Tele2 primjenjuje popust na mjesečnom računu svaki mjesec dok je korisnik na Tele2 mreži.

Prijenos broja je usluga koja omogućuje promjenu operatera, ali ne i broja koji se koristi, s obzirom da ga korisnik prenosi zajedno s predbrojem. Prijenos broja u Tele2 mrežu može se ostvariti na ovlaštenim Tele2 prodajnim mjestima.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.