Tele2 Jackpot kampanja – osvojite još jedan mobitel!

Fotografija članka: Tele2 Jackpot kampanja – osvojite još jedan mobitel!

Ponuda koja traje od 01. veljače do 14. veljače se odnosi na nove korisnike, korisnike koji produže svoj dosadašnji ugovor te na one koji prenesu broj u Tele2 mrežu uz: kupnju mobilnog telefona po cijeni od minimalno 300 kuna, te ugovornu obvezu od 24 mjeseca i trajni nalog ili kupnju mobilnog telefona po cijeni od minimalno 500 kuna, te ugovornu obvezu od 24 mjeseca.

Sistem osvajanja dodatnog besplatnog mobilnog telefona je isključivo slučajni odabir u kojem korisnik može osvojiti jedan od 40 mobilnih uređaja koji su u ponudi. Nakon potpisivanja ugovora, korisnik treba poslati SMS sadržaja „DA“ na broj 60095 i dobit će povratnu poruku s informacijom koji dodatni besplatni mobilni telefon je osvojio. Dodatni besplatni mobilni telefon će korisniku biti dostavljen na kućnu adresu.

Zvijezda cjelokupne kampanje je mobilni telefon HTC Desire HD koji je u ovoj ekskluzivnoj ponudi dostupan po cijeni od svega 995 kuna.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.