Tele2, Hrvatski top model i LG GM360 u kombinaciji?

Fotografija članka: Tele2, Hrvatski top model i LG GM360 u kombinaciji?

Modernog dizajna, uređaj „Hrvatski top model“ limitirano je izdanje mobilnog telefona LG GM360 poznatog još i kao LG Viewty Snap koji je opremljen fotografijama 12 natjecateljica i mp3 glazbenim zapisom tematske pjesme „Top model song“ popularnog showa.

Dimenzija 108x53x12mm i težine 87g, LG GM360 ima pet megapikselnu kameru s digitalnim zumom i LED bljeskalicom te 3 inčnim TFT zaslonom osjetljivim na dodir koji omogućuje jednostavno pregledavanje fotografija i ostalog multimedijalnog sadržaja bez gubljenja na kvaliteti. LG GM360 dolazi s 60 MB interne memorije, utorom za microSD memorijske kartice, 2 GB memorijskom karticom i instaliranim preglednikom office dokumenata što će zasigurno razveselite i najzahtjevnije korisnike.

LG GM360 omogućuje povezivanje putem WAP 2.0 i Bluetooth™ s A2DP-om, a sve poklonike društvenih mreža razveselit će činjenica da LG GM360 posjeduje integrirane društvene mreže Facebook i Twitter.

Mobitel LG GM360 u ekskluzivnoj ponudi Tele2 dostupan je u tri različite boje crna, tamno ljubičasta i biserno bijela, a korisnici ga mogu nabaviti po cijeni od 895 kuna na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Tele2.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.