Tele2 Hrvatska – rast broja korisnika u prvom kvartalu

Racunalo.com foto

Tele2 Hrvatska - rast broja korisnika u prvom kvartalu

U odnosu na isti kvartal prošle godine, rast je 6%. Podsjetimo se, Tele2 nudi telekomunikacijske usluge u 11 zemalja Europe i ima 24,5 milijuna korisnika, sa snažnim rastom mobilnih operacija.

Tele2 Hrvatska, kako stoji u poslovnom izvješću, prvo tromjesječje zaključio je sa ukupno 765.000 korisnika. Korisnička je baza povećana na kvartalnoj razini – Tele2 je prvom tromjesečju 2009. godine stekao 62.000 novih korisnika u usporedbi s 46.000 prethodne godine, što iznosi 35 posto više.

Rastu broja korisnika pridonijela je uspješna marketinška kampanja za vrijeme Svjetskog rukometnog prvenstva u siječnju, gdje se Tele2 istaknuo kao jedan od glavnih sponzora hrvatske reprezentacije. Dobrom rezultatu pridonijelo je i uvođenje koncepta garancije uštede kao odgovor na aktualna ekonomska previranja.

Prvo tromjesečje Tele2 je zaključio s 197 milijuna kuna poslovnih prihoda, što je 70 posto više u usporedbi s istim razdobljem prethodne godine (116 milijuna kuna).

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.