Tele2 građanima daruje tri dana rocka na Rokaj festu

Fotografija članka: Tele2 građanima daruje tri dana rocka na Rokaj festu

Popularni festival održat će se 4. – 6. srpnja na Otoku mladosti na zagrebačkom Jarunu, kako su organizatori i najavili na današnjoj konferenciji za novinare.

Rokaj fest ovoga ljeta okupit će popularne domaće i inozemne glazbenike, prepoznatljivog rokerskog izričaja, a Tele2 korisnici na festival mogu besplatno.
Žestoku svirku i dobar provod na Jarunu jamčit će Edo Maajka, Ramirez, Stampedo, Urban&4, Partibrejkers, Rambo Amadeus te proslavljeni britanski The Wire, Lemonheads, Godfathers i mnogi drugi.

Slavko Gazić, direktor prodaje i marketinga Tele2 izjavio je: "Tele2 je ponosan partner Rokaj festa i zato što imamo gotovo jednake strateške odrednice: otvoreni smo, duhoviti, dinamični i najpovoljniji na tržištu. Rokaj fest odgovara Tele2 duhu, no otišli smo korak dalje i odlučili ovaj festival darovati postojećim i novim Tele2 korisnicima".

U redovnoj prodaji, putem servisa Eventim, ulaznice stoje 99 kuna, no besplatnu ulaznicu dobit će svi Tele2 pretplatnici koji dođu na jedno od 120 ovlaštenih prodajnih Tele2 mjesta diljem Hrvatske.
Svi Tele2 prepaid korisnici ostvaruju pravo na ulaznicu kada nadopune svoj Tele2 račun, a ulaznicu dobivaju i svi novi Tele2 korisnici koji to mogu postati kupe li start paket za samo 25 kuna, a uvjet je da kupnju obave na ovlaštenom Tele2 prodajnom mjestu.
Ulaznice su dostupne na svim Tele2 ovlaštenim prodajnim mjestima od 10. svibnja.
O svim novostima vezanima uz Rokaj fest Tele2 će sljedećih tjedana obavještavati svoje korisnike.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.