Tele2 dobio priznanje “Investitor godine u Hrvatskoj”

Racunalo.com foto

“Počašćeni smo ovim priznanjem koje potvrđuje našu ambicioznost u uspostavljanju tvrtke kao i naš doprinos razvoju Hrvatskog gospodarstva. Najveći doprinos ulaganja Tele2 u Hrvatskoj je stvaranje konkurencije na telekomunikacijskom tržištu koja je rezultirala nižim cijenama za korisnike. Ulaganjem smo također stvorili i više stotina novih radnih mjesta, od kojih je 100 u Vukovaru. Ovo priznanje nas motivira da dalje ulažemo u razvoj naše mreže i nastavimo pružati jeftine i jednostavne telekomunikacijske usluge” – izjavio je Mats Tilly, generalni direktor Tele2.


OECD () je organizacija za ekonomsku suradnju i razvoj 30 zemalja članica koje su posvećene demokratskom upravljanju i tržišnoj ekonomiji. Investment Compact () je program za poboljšanje ulagačkog okruženja i poticanje razvoja privatnog sektora u jugoistočnoj Europi. U sklopu ovogodišnje Ministarske konferencije Investment Compact programa dodjeljene su godišnje nagrade za međunarodne investitore i investitore u pojedinim državama u prvoj kategori, te u drugoj kategoriji za inovativne domaće investitore.


Kandidate za nagrade predlažu Agencije za promicanje ulaganja Vlada zemalja članica. Investitor godine u pojedinoj državi se bira na temelju prosjeka tri kriterija: kapitalne investicije, greenfield projekti i broja stvorenih radnih mjesta.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.