Tele2 daruje tri mjeseca besplatnog surfanja mobilnim Internetom

Fotografija članka: Tele2 daruje tri mjeseca besplatnog surfanja mobilnim Internetom

Tele2 daruje tri mjeseca besplatnog surfanja mobilnim Internetom

Akcija se odnosi na podatkovne tarifne modele 65, 125 i 195, iza čijih se naziva krije količina podataka koje sadrži paket.

Tijekom prva tri mjeseca Tele2 će korisnicima naplaćivati samo promet ostvaren izvan paketa minimalne mjesečne potrošnje – za tarifni model 65 naplaćuje se 0,20 kn/MB za promet iznad 500 MB, za tarifni model 125 naplaćuje se 0,20 kn/MB za sav promet iznad 1 GB te za tarifni model 195 naplaćuje se 0,10 kn/MB za promet iznad 3 GB.

Osim ova tri tarifna modela, Tele2 nudi i podatkovnu tarifu 0 MB namijenjenu korisnicima koji se ne žele obvezati na plaćanje mjesečne naknade. Unutar tarife 0 MB nema mjesečne naknade niti trajanja ugovora, a megabajt prometa stoji 0,49 kuna.

Tele2 je ponudio najpovoljniji mobilni Internet u Hrvatskoj u listopadu prošle godine, a spajanje na računalo moguće je putem USB modema ili PC kartice. Riječ je o vrlo atraktivnim uređajima brzih performansi, a ovisno o odabranom tarifnom modelu, stoje od 1 kune do 745 kuna.

Kako bi surfanje Internetom bilo brzo i kvalitetno, Tele2 je znatno unaprijedio kvalitetu svoje mreže – Tele2 mobilni Internet korisnicima omogućuje surfanje na brzom HSPA (do 7,2 Mbit/s), UMTS-u ili EDGE-u.

Tele2 mobilni internet dostupan je od siječnja i u ponudi CARNeta po najpovoljnijim cijenama na hrvatskom tržištu.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.