Tele2 daruje 2x više prometa uz prijenos broja i u mobilnom Internetu

Fotografija članka: Tele2 daruje 2x više prometa uz prijenos broja i u mobilnom Internetu

Tele2 daruje 2x više prometa uz prijenos broja i u mobilnom Internetu

Usluga prijenosa broja na hrvatsko je tržište uvedena 2006. godine i od tada je prenešeno oko 110.000 brojeva. Od ukupnog je broja u Tele2 mrežu prenešeno više od 90 posto, a Tele2 ovog proljeća svim korisnicima koji prenesu broj nudi nove, dvostruke pogodnosti. Svi pretplatnici koji prenesu broj ostvaruju pravo na dvostruko više usluga za istu cijenu – na svakih 100 potrošenih kuna, Tele2 daruje dodatnih 50. Prenešeno u minute razgovora, Tele2 korisnici moći će za 50 kuna razgovarati 200 minuta, a za 100 kuna čak 300 minuta prema svim mrežama. Isto je i sa prepaid korisnicima – na svaku prvu nadoplatu, Tele2 daruje 50 kuna. Dodatne kune, naravno, mogu se iskoristiti za sve usluge u Tele2 mreži – od surfanja internetom putem mobitela pa do slanja sms-a, mms-a i korištenja svih dodatnih usluga.

Sa dvostruko više prometa, međutim, ovog je proljeća Tele2 odlučio nagraditi i sve nove korisnike mobilnog interneta. Na svaki od svojih pet tarifnih paketa, Tele2 daruje dodatan promet – uz 512MB Tele2 daruje dodatnih 500MB, uz paket 1GB, Tele2 daruje dodatan 1GB prometa, kao i na pakete 3GB i 5GB.

Tele2 je snizio i cijenu paketa u prepaid mobilnom internetu te u cijenu od 195 kuna ulazi i 194 kuna na računu. Prepaid mobilni internet, ujedno, nudi i najnižu cijenu MB na hrvatskom tržištu – 0,25 kuna.

Julian Ogrin, predsjednik uprave Tele2 Hrvatska, u povodu uvođenja nove ponude, kazao je: "Tele2 se na hrvatskom tržištu etablirao kao ponuđač najpovoljnijih mobilnih usluga, a s obzirom na njihovu kvalitetu i dostupnost, korisnicima nudimo najveću vrijednost za novac. Ponosni smo što naš rast i kvalitetu respektira sve više korisnika u Hrvatskoj, posebice kroz uslugu prijenosa broja. Postupak je jednostavan i brz, a vjerujemo da će nove pogodnosti razveseliti još više građana".

Tele2 daruje 2x više prometa uz prijenos broja i u mobilnom Internetu

Tele2 daruje 2x više prometa uz prijenos broja i u mobilnom Internetu

Foto: Božidar Komarić, Racunalo.com

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.