Tele2 darivao štićenike “Koraka u život” novim mobitelima

Fotografija članka: Tele2 darivao štićenike “Koraka u život” novim mobitelima

Prilikom dodjele mobitela okupljenim štićenicima Julian Ogrin je naglasio: „Naši najvjerniji korisnici su upravo mladi ljudi. U želji da se priključi akciji Korak u život, Tele2 je prepoznao da štićenicima akcije može pomoći u onome u čemu je najbolji – da budu u koraku sa svojim vršnjacima po pitanju komunikacijskih trendova. Stoga smo s izuzetnim veseljem organizirali današnje druženje kako bi im uručili naše božićne poklone.“

Podsjetimo, humanitarnu akciju Korak u život pokrenuo je Rotary klub Zagreb Kaptol prije 4 godine. Akcija je do sada osigurala 87 stipendija za tri generacije studenata bez odgovarajuće roditeljske skrbi te je okupila veliki donatorski pool koji broji 60-ak velikih i malih hrvatskih kompanija, velik broj medijskih kuća i nebrojeno mnogo građana koji je podržavaju iz godine u godinu.

Organizatori akcije, na čijem je čelu prof. Josip Paladino, istaknuli su da je cilj akcije poticati, stipendirati i mentorirati mlade ljude, jer im jedino na taj način možemo dugoročno pomoći da stanu na svoje noge. Zahvalni su što se Tele2 priključio akciji jer će svojim poklonima razveseliti štićenike Koraka u život te će im dodatno otvoriti svijet telekomunikacija na kojemu su ionako svi njihovi prijatelji.

Humanitarni broj telefona akcije 060 9001 otvoren je do kraja godine. Prikupljena sredstva bit će dodijeljena četvrtoj generaciji brucoša putem natječaja koji će biti raspisan krajem svibnja 2012.

Tele2 darivao štićenike "Koraka u život" novim mobitelima

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.