Tele2: 50% jeftiniji razgovori za poslovne korisnike

Racunalo.com foto

POSLOVNA TARIFA 100 nudi cijenu razgovora od 1,00 kn/min prema svim mrežama u Hrvatskoj, SMS-a po 0,33 kn s minimalnom mjesečnom potrošnjom od 100 kn koja se može potrošiti na pozive prema svim mrežama. TARIFA 285 nudi najnižu cijenu razgovora na tržištu RH od samo 0,85 kn/min prema svim mrežama u Hrvatskoj, SMS po 0,33 kn s minimalnom mjesečnom potrošnjom od 285 kn koja se može potrošiti na pozive prema svim mrežama. Mjesečna naknada za besplatne razgovore unutar tvrtke iznosi 55 kn po pretplati, a korisnici koji potpišu ugovor do 1. listopada 2006. oslobođeni su plaćanje naknade zauvijek. Bez kupnje telefona obje tarife nemaju obvezno trajanje ugovora, dok uz kupnju telefona ugovor traje najmanje 18 mjeseci.


TARIFA 0 i TARIFA S MUKTE BROJEM nude cijenu razgovora od 0,59 kn/min unutar Tele2 mreže, 1,59 kn prema drugim mrežama te SMS po 0,33 kn. TARIFA 0 nema obaveznu mjesečnu potrošnju čime prvi puta u Hrvatskoj poslovni korisnici ne plaćaju mjesečnu pretplatu. TARIFA S MUKTE BROJEM je dostupna samo uz kupnju telefona, sadrži minimalnu mjesečnu potrošnju od 48kn, a MUKTE broje se bira iz Tele2 mreže.


Sve poslovne tarife moguće je kombinirati unutar iste tvrtke. S ovim tarifnim modelima Tele2 je poslovnim korisnicima ponudio i do 50% niže cijene u odnosu na konkurentske ponude!
Ukoliko poslovni korisnik uzme neku od poslovnih tarifa bez mobilnog uređaja nema obveznog trajanja ugovora, što je novost na tržištu!


Tele2 VRUćA TARIFA je novi BLA BLA proizvod s najnižom jedinstvenom cijenom razgovora u prepaidu u Hrvatskoj od 0,99 kn/min i najnižom cijenom SMS-a od 0,29 kn. VRUćA TARIFA koristi obračunsku jedinicu od 15 sekundi, nudi besplatne pozive Službi za korisnike, može se korsititi i izvan Hrvatske (roaming), uključuje govornu poštu i SMS parking te pruža i do 52% niže cijene međunarodnih poziva. Iz VRUćE TARIFE se može preći na druge Tele2 tarifne modele i u prepaidu i u postpaidu uz zadržavanje istog telefonskog broja. Ova tarifa uključuje i početnih 100 kn na Tele2 BLA BLA računu.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.