#TEHNOMANIJA drugačija emisija o tehnologiji, pilot emisija na našem Youtube kanalu – danas!

Fotografija članka: #TEHNOMANIJA drugačija emisija o tehnologiji, pilot emisija na našem Youtube kanalu – danas!

Čekanju je konačno kraj! Nova i drugačija emisija o tehnologiji je pred vama! Možete je pogledati na našem Youtube kanalu, upravo se pojavila online. Jeste spremni za novu #Tehnomaniju? :)

Oglas

Pilot emisija je dobila i svoju numeraciju () kao da se radi o aplikaciji :) Pokušat ćemo vam približiti nove tehnološke trendove na jednostavniji i zanimljiviji način. Želja nam je istovremeno vas informirati, educirati i zabaviti, što nije lako. Možda pomogne i nagradni natječaj u kojem vam poklanjamo potpuno novi Vivax V1 pametni telefon – gle čuda, i on se službeno pojavio danas :)

Najavni na našem Youtube kanalu ste već vjerojatno vidjeli i otprilike znate što vas očekuje. Iza emisije stoji iskusna ekipa koja je vrlo dugo medijski prisutna u ICT svijetu, uz neke nove mlade i kreativne nade koje su tek počele graditi svoju karijeru. Svi dobro znate Tihomila “Mr. Virusa” Ledinšćaka poznatog po radijskoj emisiji “Veselim Hackeri”, Dominik Gašparić je vrlo mlad ali se već “prošetao” po nekim portalima i zaustavio na našem, a tu je i moja malenkost Božidar Komarić s točno 500 nekad vrlo poznatih radijskih emisija “Radio Računalo” (1997.-2013.) i osobe koja nikad ne miruje i uvijek nešto novo smišlja. Nemojte se začuditi ako vrlo brzo vidite i neka nova lica u emisiji.

Evo što su o rekla tri mušketira… da, zgodna usporedba… :)

Kao netko tko je pokrenuo prvu emisiju na Hrvatskom Radiju o informatici još 2000-te godine pod nazivom “Veseli Hackeri”, a nakon toga sudjelovao u još nekim projektima ideja o sudjelovanju u pripremi i osmišljavanju ovakve emisije mi je bila savršeno legla kao neki novi izuzetno zanimljiv projekt.
– Tihomil Ledinšćak
Još na razgovoru za posao na portalu Racunalo.com odlučio sam dati nešto svoje i primijetio da pored izvrsnog portala fali i izvrstan video sadržaj. Sada sam jako zadovoljan što sa ovom emisijom okrećemo novi list i dragim čitateljima/gledateljima možemo ponuditi drugačiju vrstu izvrsnog sadržaja.
– Dominik Gašparić
Dolazi novo vrijeme – nove generacije korisnika sve više prelaze u virtualni online svijet, a mi imamo spremne odgovore za njih. je još jedan u nizu projekata za koji vjerujemo kako će biti uspješan kao i mnogi prethodni. Nadamo se kako ćete podržati naš rad, a mi ćemo vam se odužiti zanimljivim emisijama.
– Božidar Komarić, mag.inf.

Kao što smo rekli i u samom video traileru slušat ćemo i “ritam” naših gledatelja i posjetitelja kako u Hrvatskoj tako i u susjednim zemljama gdje je naš Youtube kanal također vrlo popularan i rado gledan – slobodno nam javite sve što vas zanima, što vam se sviđa, a što ne.

Ovo je naša prva emisija – tek uigravamo našu reprezentaciju tako da će vjerojatno biti nekih grešaka u koracima, sportskim rječnikom rečeno, nadamo se kako nam nećete puno zamjeriti. Budite uvjereni kako ćemo iz emisije u emisiju biti sve bolji i zanimljiviji :)

#TEHNOMANIJA v0.0.1 se nalazi online na . I ako vam nije problem, podržite naš rad i pretplatite se na naš Youtube kanal, lajkajte video i ostavite komentar, unaprijed VELIKO HVALA svima, cijenimo svaki vaš trud – lajk, pretplatu i mišljenje. Proširite glas o ovoj emisiji, podijelite je gdje god možete (share), jer bez vaše podrške smo – ama baš ništa… :)

E konačno, evo željno iščekivane … :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.