Tehnologija i moda: Giorgio Armani i Samsung predstavili mobilni uređaj Emporio Armani Night Effect

Fotografija članka: Tehnologija i moda: Giorgio Armani i Samsung predstavili mobilni uređaj Emporio Armani Night Effect

Mobilni uređaj Emporio Armani Samsung, koji je dizajnirao Giorgio Armani, a izradio Samsung Eletronics, zadovoljiti će potrebe mladih potrošača s aktivnim i modernim stilom života kojima je glazba neizostavni dio svakodnevnog života.

Opremljen AMOLED zaslonom s LED svjetlećim efektom na bočnim stranama, Emporio Armani Samsung telefon elegantan je i tanak glazbeni mobilni uređaj. LED svjetlo sa strane svijetli u fantastičnoj crvenoj, zelenoj ili plavoj boji prilikom dolaznog ili odlaznog poziva.

Giorgio Armani je izjavio: „Zaljubljenici u Emporio Armani su često i zaljubljenici u noćni život – vole izlaziti u grad po noći, kad blještava svjetla suvremenih metropola osvijetle ulice, čineći da sve izgleda kao glamurozni noćni klub. Za tu mladu, cool i društvenu skupinu mobilni uređaj NIGHT EFFECT savršen je modni dodatak. On im omogućuje da budu u kontaktu sa svojim prijateljima. Suvremen je i chic te svijetli kad je aktivan, a posebno je oblikovan za jednostavnu uporabu i korištenje glazbenih datoteka. To je uistinu mobilni uređaj dizajniran za zanimljive razgovore i glazbu u pokretu”.

Geesung Choi, predsjednik telekomunikacijskog poslovanja u kompaniji Samsung Electronics, izjavio je: „NIGHT EFFECT je još jedan dokaz Samsungove posvećenosti potrebama potrošača koji traže stil i posebnost kod svojih mobilnih uređaja”.

„Nakon uspješnog prošlogodišnjeg predstavljanja mobilnog uređaja Giorgio Armani Samsung, NIGHT EFFECT, mobilni uređaj Emporio Armani Samsung, dokaz je predanosti dugogodišnjem partnerstvu s Giorgiom Armanijem. Uvjereni smo da će NIGHT EFFECT redefinirati mobilno iskustvo modno osviještenih, mladih profesionalaca. Dobrodošli u kreativnu viziju koja nadilazi granice između mode i tehnologije, uvodeći novo doba u high tech- chic”, dodao je.

Njegovo LED osvjetljenje na rubovima proizašlo je iz putovanja Giorgia Armanija u Tokio gdje je nedavno otvorio konceptualnu trgovinu na deset katova nazvanu Armani/Ginza toranj, koja je izvana osvijetljena ukrasnim svijetlima u obliku bambusovog lišća.

„Pariz je možda poznat kao grad svjetala, no Tokio je noću grad neonskih svjetala. Noću on uistinu ima uzbudljivu energiju koja je u skladu sa stilom Emporio Armani. Iz toga je proizašao i glamurozan izgled koji kroz sjajnu crnu vanjštinu unosi modernost u mobilni uređaj NIGHT EFFECT”, izjavio je Giorgio Armani.

2.2 inčni QVGA AMOLED zaslon s neusporedivim spektrom nijansi, dubljim i bogatijim bojama doprinosi vizualnom doživljaju korisnika te omogućuje izrazito živopisan izgled.

Elegantne linije NIGHT EFFECTA dizajnirane su kako bi tipkovnica bila mekana na dodir, odavala dojam gumene podloge koja je izrezbarena izrazito tankim crtama, a ojačan stakleni zaslon nudi jednostavnu, ali robusnu eleganciju. Metalni Emporio Armani logo istaknut je na poleđini, a u sebi krije vanjski zvučnik.

Uz vanjski izgled telefona, korisničko grafičko (GUI) i audio (AUI) sučelja, koja uključuju i izbor posebnih Emporio Armani skladbi te se mogu koristiti kao zvuk zvona, također odražavaju dosljedan sofisticirani stil Emporio Armanija.

Dodatna oprema uključuje potpuno brandiranu Emporio Armani traku za vrat i slušalice za lako, otmjeno nošenje te platnenu kutiju u obliku kutije za CD-ove koju je dizajnirao Armani.

Mobilni uređaj NIGHT EFFECT sadrži mnoge glazbene funkcije i tipku za upravljanje glazbom koja je jednostavna za korištenje te omogućuje uživanje u glazbi u svim popularnim formatima, kao i FM radio.

Osim slušanja glazbe te fotografiranja i snimanja videa ugrađenom kamerom od 3 megapiksela, NIGHT EFFECT će zadovoljiti korisnike kombinacijom standardnog 3.5φ audio ulaza kao i podrškom za kompatibilne microSD kartice te memorijom uređaja od 120MB.

NIGHT EFFECT pruža unaprijeđeno multimedijalno iskustvo s brzim HSDPA mrežama. Preuzimanje velikih dokumenata, video zapisa te čak i čuvanje video razgovora, lakši su nego ikad uz brzine koje dosežu i 3.6Mb u sekundi. Korištenjem Bluetooth® 2.0 te USB 2.0, korisnici će biti povezani s velikim rasponom vanjskih jedinica, uključujući i bežične slušalice te mobilno ispisivanje.

U crnoj ili bijeloj boji, NIGHT EFFECT će od studenog biti dostupan u većim europskim zemljama. Nakon predstavljanja u Europi, telefon će još ove godine biti dostupan i u jugoistočnoj Aziji te na Bliskom istoku.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.