Tehno poslastica za Splićan(k)e

Fotografija članka: Tehno poslastica za Splićan(k)e

DUMP- udruga mladih programera iz Splita predstavlja svoje projekte.

Oglas

Nekad nam se čini kako se sva tehno zbivanja, sajmovi, predavanja, konferencije… održavaju u Zagrebu. To ipak nije tako, samo većina pati od klasičnog sindroma lošeg marketinga i opće neinformiranosti :) Do sada smo se trudili da vas putem ovog portala obavijestimo o novostima iz svijeta tehnologije bez obzira odakle su vijesti dolazile, a kroz naš  možete pratiti događaje koji su planirani u bližoj budućnosti kako bi i sami mogli postati dio onih koji vam se svide. Na tom tragu ovog puta pišemo vam o tome gdje o tehnologiji možete učiti ako ste iz Splita i okolice.

DUMP – udruga mladih programera iz Splita je udruga koja od početka 2010. okuplja entuzijaste i zaljubljenike u tehnologiju.

Razvila se na splitskom FESB-u i članovi kažu za sebe kako su “jedni od onih ljudi” koji u torbi nose vlastitu tipkovnicu, prate tehnološke blogove i znaju točne specifikacije vašeg mobitela. 

Osim što sami prate tehnologiju i uče o novostima rade i na širenju zainteresiranosti mladih, posebno studenata za tehnološki napredak te organiziraju besplatne cikluse predavanja o osnovama programiranja, razvoju za web i desktop.

Bilo da ste početnik, napredan korisnik, iskusan tehnomajstor ili samo zainteresirani za naučiti nešto novo će vam uvijek imati što ponuditi.

Zanimaju li vas teme poput tehnološkog razvoja, programiranja, web marketinga, dizajna, prezentiranja, multimedije, želite o njima i tehnologiji općenito više učiti i razvijati svoje vještine onda je DUMP mjesto gdje bi mogli pronaći istomišljenike. Na njihovoj stranici ili kanalima društvenih mreža (, ) možete pratiti njihov rad i novosti te se priključiti nekom od budućih projekata.

Ako ste ozbiljniji u toj namjeri i želite odmah krenuti u akciju, možete ih pronaći na FESB-u u dvorani A100, 12. prosinca 2015. godine gdje će vam od 17 do 18 sati predstaviti svoju udrugu, rad i ono najzanimljivije priliku za Internship u udruzi. Kroz program će polaznici tijekom šest mjeseci imati priliku aktivno sudjelovati, raditi i učiti u udruzi kroz aktivnosti i projekte osmišljene upravo za ovaj program. Internship je otvoren za prijave svim entuzijastičnim srednjoškolcima i studentima koji se žele družiti, sudjelovati u realizaciji projekata i napredovati.

Ako vas je sve navedeno zainteresiralo, ubacite u svoj kalendar FESB iduću subotu popodne ;)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.