TEDxZagreb i HUB385 – nova vizija za ICT entuzijaste u Hrvatskoj i regiji

Fotografija članka: TEDxZagreb i HUB385 – nova vizija za ICT entuzijaste u Hrvatskoj i regiji

Novopotpisanim ugovorom TEDxZagreb i HUB385 danas su najavili brojne aktivnosti s ciljem okupljanja kreativne zajednice oko pozitivnih ideja koje pokreću.

Oglas

Popularni TEDx događaji koji privlače vizionare i vodeće lidere u raznim područjima od sad dobivaju stalnu adresu na zagrebačkoj Trešnjevci gdje je svoja vrata početkom godine otvorio HUB385 i ubrzo postao fizičko središte okupljanja domaćih ICT entuzijasta.

Najveća hrvatska podružnica planetarno popularne franšize TED, svrstala se tako uz bok Madridu i Amsterdamu, kao jedna od rijetkih u Europi s vlastitim uredom čime će se dodatno podići kvaliteta TED-ovih događanja na ovim prostorima. Osvježeni tim na čelu s čovjekom koji je TED doveo u Hrvatsku Karlom Matićem i novom licencom pod nazivom TEDxZagreb okreće novi list i najavljuje sezonu punu sadržaja.

Najavljena je TEDxZagrebWomen, sljedeća konferencija koja će se održati 29. listopada u HUB385 za koju će ulaznice uskoro biti dostupne putem Entrio.hr sustava ulaznica. Sljedeće događaje TEDxZagreb tim će najavljivati putem svojih online kanala informiranja, a raznovrsne konferencije planiraju se svakog mjeseca do kraja 2017. godine.

Među gostima i bivšim TEDx govornicima bili su i prof. dr. sc. Bojan Jerbić, inženjer strojarstva i tvorac medicinskog robota Ronna koji asistira prilikom operacije mozga te najpopularniji hrvatski profesor matematike Toni Milun, a pridružile su im se i brojne druge osobe iz javnog života, podupiratelji TED pokreta.

TEDxZagreb se vraća na velika vrata s ambicijom da postane regionalni TEDx lider i pokrene novu pozitivnu stvaralačku energiju u našem društvu. Ovi entuzijastični mladi ljudi koji čine okosnicu TEDxZagreb tima zalog su svjetle budućnosti i dokaz da je sazrijelo vrijeme za velike i smjele ideje. Na mnogim takvim idejama upravo ovdje potiho rade i genijalci iz HUB385, stoga se ova suradnja nametnula kao prirodan korak.
– Karlo Matić, nositelj licence TEDxZagreb

Ivica Mudrinić, suosnivač HUB385, izrazio je svoje zadovoljstvo dogovorenom suradnjom, osvrnuvši se na važnost osiguravanja kvalitetnih uvjeta zbog kojih će mladi htjeti ostati živjeti i raditi u Hrvatskoj.

Cilj ove suradnje je povezati vodeće pojedince iz javnog života s novom generacijom mladih kreativaca i na taj način uspostaviti jedinstvenu platformu koja će okupljati sve one usmjerene na rješenja, a ne probleme”, istakuo je Ivica Mudrinić i dodao: “U HUB385 njegujemo kulturu kolaboracije te potičemo naše stanare na umrežavanje i razmjenu ideja. TED je jedan globalni fenomen koji i u Hrvatskoj okuplja sve one koji ne samo da imaju nešto za reći, već imaju i rezultate za pokazati. Upravo takvu energiju želimo poticati i njegovati kod nas u HUB385.
– Ivica Mudrinić, suosnivač HUB385
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.