Teclast X98 – još jedan tablet s Intelovim 64-bitnim Core procesorom

Fotografija članka: Teclast X98 – još jedan tablet s Intelovim 64-bitnim Core procesorom

Sve su popularniji tablet uređaji koji rade na novom Intelovom 64-bitnom procesoru. Vjerujemo kako će vam se svidjeti novi Teclast X98 Android tablet.

Oglas

Tablet radi na novom 4-jezgrenom iz “Bay Trail” obitelji i koji radi na 1,83 GHz (2 MB cache), a ima ugrađenu Intel HD grafiku. Teclast X98 Android tablet podržava i 3G, tako da ćete moći koristiti i vlastiti Internet.

Inače, ekran je 9,7 inčni, ima IPS LCD Retina ekran (otporan na grebanje) visoke rezolucije, a podržava Wi-Fi, Bluetooth 4.0 i GPS. Ugrađeno je 2 GB RAM-a i 32 GB prostora za pohranu podataka. Teclast X98 tablet radi na Android 4.4.2 operativnom sustavu, ima vrlo zgodno aluminijsko kućište i općenito izgleda vrlo pristojno.

Ugrađene su dvije kamere, prednja od 2 MP i 5 MP, dok je i baterija pravi biser, ima čak 8500 mAh, što bi trebalo biti dovoljno za 5-6 sati intenzivnog rada, što nam se nekako i ne čini previše. Teclast X98 tablet je tanak samo 8,2 milimetara i težak je samo 602 grama. Jasno, spomenuli smo već 3G, to podrazumijeva da ima i utor za SIM karticu.

Teclast X98 tablet se već prodaje po cijeni od 223$. Ako smo vas zainteresirali, kupiti ga možete .

I jedna brza pitalica – koja dva tableta su među prvima utjelovili novi Intelov 64-bitni procesor? To su i . Podatke o oba možete pronaći na našim stranicama.

Teclast X98 - još jedan tablet s Intelovim 64-bitnim Core procesorom

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.