Teclast Taipower X89HD tablet – iPad Mini klon na Windows 8.1 i Androidu?

Fotografija članka: Teclast Taipower X89HD tablet – iPad Mini klon na Windows 8.1 i Androidu?

Ne radi se o “dual boot” urešaju nego dva modela istog tableta koji dolaze iz Kine. Prepoznat ćete ga pod nazivom Teclast Taipower X89HD, a radi na Intel procesoru.

Oglas

Obično iPad klonovi odlično izgledaju kao kopije, no što se hardverske konfiguracije tiče, tu padaju u vodu. No, čini nam se kako to nije slučaj i s Teclast Taipower X89HD tabletom koji osim vrlo zanimljivom hardveru kupcima daje i još jednu opciju – odabir Android KitKat ili Winodws 8.1 operativnog sustava.

Teclast Taipower X89HD ima Intelov X86 64-bitni procesor iz “Bay Trail T” obitelji i razvijen u 22-nanometarskoj tehnologiji i radnog takta na 1,83 GHz. Ekran je 7,9 inčni i visoke rezolucije od 2048×1536 točaka. Ugrađeno je 2 GB brzog DDR3L RAM-a, te 32 GB interne memorije.

Kućište je metalno i tanko samo 7,4 milimetara. Ugrađene su dvije kamere (ne znamo koje?!?), vidljivi su zvučnik straga, microUSB i audio ulazi, kao i tipka za pojačavanje i stišavanje zvuka.

Sve u svemu, Teclast Taipower X89HD tablet nam djeluje vrlo zanimljivo. Navodno će biti dostupan globalno po za sada nepoznatoj cijeni. Kada, nadamo se uskoro…

Teclast Taipower X89HD tablet - iPad Mini klon na Windows 8.1 i Androidu

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.