TechCrunch Meetups Balkans: Sizem, aplikacija za kupovinu grudnjaka je najbolji startup

Fotografija članka: TechCrunch Meetups Balkans: Sizem, aplikacija za kupovinu grudnjaka je najbolji startup

Sizem je mobilna i web aplikacija upečatljivog opisa (App That Loves Your Boobs), koja bi trebala pomoći ženama diljem svijeta da napokon pronađu i kupe odgovarajuću veličinu grudnjaka.

Oglas

Sinoć je u Zagrebu održana je treća večer TechCrunch Balkans Meetupa u organizaciji Netokracije. Nakon Sofije, a potom i Beograda te nebrojenih kilometara vožnje po raznoraznim cestama, TechCrunch Meetup na čelu s John Biggsom stigao je i u Zagreb. John, TechCrunchov urednik za američku istočnu obalu, poslušao je i hrvatske startupe, pa čak i jedan izraelski koji je isključivo zbog Biggsa došao u Zagreb, te zajedno sa žirijem odlučio kako demo stol na TC Disruptu u Berlinu dobiva Sizem.

Riječ je o mobilnoj i web aplikaciji upečatljivog opisa (App That Loves Your Boobs), koja bi trebala pomoći ženama diljem svijeta da napokon pronađu i kupe odgovarajuću veličinu grudnjaka. Startup Mash.me, koji nudi besplatan i jednostavan način za kreiranje animacija, bez potrebe za kupovinom skupog softvera i hardvera te učenjem baratanja alatima, osvojio je drugo mjesto a nagrada je ulaznica za TechCrunchovu konferenciju u Berlinu. Osim startupa Sizem i Mash.me, predstavili su se i startupi Usertest.me, Collabmate.me, Visiobike i izraelski Lawya.

Uz Johna Biggsa, pitcheve startupa su ocjenjivali Goran Krajnović i Boris Drilo iz T-HT-a, Cosmin Ochisor iz hub:rauma, Rodoljub Petrović iz tvrtke Celtra, Marko Skomeršić iz tvrtke Infobip te Nataša Đukanović iz Domain.me. Inače, Nataša je još jednom napomenula i važnost odabira imena za tvrtku, a samim time domene, a bilo joj je drago vidjeti da se dio startupa koji su se predstavljali odlučio baš za odabir domene .me.

Riječ ohrabrenja svim startupima dao je John Biggs, koji često voli spomenuti kako je ovdje došao zbog svih malih, svijetu nepoznatih startupa koji rješavaju konkretne probleme: „Ne zanimaju me niti Facebook, niti Google. Zanimate me vi, „mali“ ljudi koji radite konkretne stvari. Imate ideje za proizvode koji ispunjavaju nečije potrebe. Znate specifične potrebe vašeg tržišta. I bez obzira na prepreke koje imate, teškog dolaska do financijskih sredstava i do medija, možete uspjeti“.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.