TCL najavio svoj pametni telefon s ekranom preko cijele prednje površine

Fotografija članka: TCL najavio svoj pametni telefon s ekranom preko cijele prednje površine

Na Tianyi Intelligent Ecological Expo sajmu koji se održavao krajem srpnja TCL je najavio nekoliko svojih novih pamethih telefona. Jedan od njih je i model koji su nazvali “TCL full screen mobile phone”.

Oglas

Smartfon bi trebao imati 5,7 inčni ekran s omjerom stranica 18:9, ali je rezolucija prilično niska, samo 720p (vjerojatno 1440 x 720 točaka). Kažu kako će ekran zauzimati cijelu prednju površinu, iako vidimo kako postoji gornji donji rub koji je tanak ali vidljiv, nešto u stilu Galaxy modela.

Kućište smartfona će biti metalno iako se spominje kako bi stražnja površina smartfona trebala biti staklena. Pod “haubom” se očekuje MediaTekov Helio P23 procesor uparen s 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije. Očekuje se kako će imati i prednju selfie kameru od 5 MP, dok je stražnja dvostruka od 12 MP + 2 MP.

Zgodna informacija kaže kako će ovaj TCL-ov smartfon doći u 8 boja, a ono što se ne zna je cijena i kada će se pojaviti na tržištu. Dodajmo kako je TCL na Tianyi Intelligent Ecological Expo sajmu predstavio još nekoliko novih pametnih telefona.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.