Tanja Džido pobjednica je MBA natječaja Algebre za mlade profesionalce

Fotografija članka: Tanja Džido pobjednica je MBA natječaja Algebre za mlade profesionalce

U velikoj konkurenciji pobjednicom je proglašena Tanja Džido, mlada stručnjakinja za digitalnu komunikaciju, a odnedavno i poduzetnica, koja je osvojila stipendiju vrijednu čak 18.000 eura.

Oglas

Na case study natječaj MBA programa Visokog učilišta Algebra u ožujku prijavilo se više od stotinu kandidata mlađih od 30 godina, koji su svoja postojeća znanja željeli nadograditi MBA studijem e-leadershipa, izuzetno vezanim uz primjenu digitalnih tehnologija u poslovanju i digitalnu transformaciju.

Tanja Džido, odnedavna poduzetnica u području digitalnih tehnologija i marketinga, pobjednica je case study natječaja koji je pokrenut u sklopu IgBS MBA studija Visokog učilišta Algebra, kako bi mladim profesionalcima omogućio da upišu i završe studij fokusiran na poslovno vođenje u digitalno doba.

E-Leadership MBA program na Visokom učilištu Algebra mladim profesionalcima tog profila daje priliku da se usavrše u sklopu praktične dvogodišnje nastave koju pretežnim dijelom provode američki profesori s poslovne škole Kelley School of Business (Sveučilište u Indiani), a dio atmosfere koja ih očekuje na studiju kao i izazove koje će ondje naučiti rješavati prijavljeni su kandidati već imali priliku osjetiti već tijekom ovog business case natječaja.

Našim smo zadatkom raspirili maštu mladih inovatora jer gotovo da nije bilo dvije slične poslovne ideje. Iako su svi od dvadesetak finalista vjerovali u svoj uspjeh, došli su prezentirati svoje poslovne ideje i njima osvojiti punu MBA stipendiju, iznenadilo nas je kako su se konkurenti koji se prvi puta vide, u samo pola sata postali kolege i partneri spremni dati iskrenu povratnu informaciju i savjet kako dodatno unaprijediti i razraditi poslovnu ideju. Kandidati su međusobno ocjenjivali poslovne ideje, a ona koja je prikupila najveći broj glasova žirija i ostalih natjecatelja je bila upravo ona Tanje Džido. Osim što smo na taj način težinu odluke o jednom najboljem kandidatu barem djelomično skinuli sa svojih leđa, željeli smo pokazati transparentnost i objektivnost ocjenjivanja.
– Ivana Conjar, voditeljica MBA poslovanja i upisa na Visokom učilištu Algebra
Otkako sam prošle godine doznala za Algebrin IgBS MBA program bila sam jako zainteresirana jer mi se činio dosta praktičan i usmjeren na budućnost poslovanja. Trenutačno sam u procesu pokretanja vlastite agencije i digitalne platforme za motivaciju, inspiraciju i podršku poduzetništva mladih pod nazivom Shhhefica. Budući da već dugi niz godina radim u području komunikacija, uživam u kreativnim stranama ovog projekta, a dio koji mi predstavlja najveći izazov je upravo onaj poslovno-upravljački jer kad ste poduzetnik morate biti sebi i pravnik i računovođa i sve ono što vaš posao treba.

Mislim da će mi upravo ovaj studij pružiti znanja i iskustva koja mi nedostaju kako bi projekti na kojima radim bili ne samo biti komunikacijski zanimljivi već i financijski održivi te prilagođeni potrebama budućnosti. Veselim se i networkingu, upoznavanju predavača i novih kolega te ponajviše, zajedničkom radu na projektima koji će nam pomoći da sutra budemo uspješni poduzetnici i inovatori na tržištu.
– Tanja Džido

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.