Tanix TX3 Mini s predinstaliranim Kodi 17.3 i po sniženoj cijeni na Geekbuyingu

Fotografija članka: Tanix TX3 Mini s predinstaliranim Kodi 17.3 i po sniženoj cijeni na Geekbuyingu

Android TV Box uređaji su vrlo popularni, najviše zahvaljujući svojim mogućnostima i niskoj cijeni. Tanix TX3 Mini ima predinstaliran Kodi 17.3 Krypton, potpuno novi procesor i u pretprodaji je na Geekbuyingu.

Oglas

Novi se Tanix TX3 Mini Android TV Box uređaj može pohvaliti potpuno novom konfiguracijom i procesorom, a radi i na novom Android 7.1 Nougat operativnom sustavu. Pronašli smo ga u pretprodaji na , a za nižu cijenu trebate upisati kuponski kod “PYNNHDAH“. Kopali smo i malo dublje te pronašli i kuponski kod… :)

Tanix je kompanija koja je puno napredovala na području Android TV Box uređaja. Sjećamo se još njihovog prvog modela TX1 koji je imao neke vrlo zanimljive napredne karakteristike, no ovaj najnoviji Tanix TX3 Mini dolazi u manjem kućištu koje je lijepo dizajnirano i koje će se lijepo smjestiti i uklopiti u vaš dnevni boravak. Isto tako, predinstaliran Kodi 17.3 Krypton pružit će vam pristup do velikog broja TV programa koje možete pratiti uživo.

Ovaj uređaj radi na najnovijem Android 7.1 Nougat operativnom sustavu i u trenu će vaš običan TV prijemnik pretvoriti u pametni TV, a spajate ga preko HDMI video priključka. Tanix TX3 Mini je jedan od prvih uređaja koji radi na najnovijem 4-jezgrenom Amlogic S905W procesoru na 2 GHz, uz 5-jezgrenu Mali-450 MP5 grafiku na 750 MHz, tako da će sam rad uređaja biti izuzetno fluidan – gledanje 4K videa (H.265, HEVC, 3D HD) će biti pravi užitak, a možete uživati i u grafički zahtjevnim video igrama. Ovo je pravi i moćni kućni multimedijski uređaj koji nije samo TV box uređaj nego će pružiti zabavu za cijelu obitelj.

Uređaj dolazi u dvije inačice – s 1 GB RAM-a i 8 GB interne memorije, te jači s 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije koju možete proširiti preko microSD ulaza do 32 GB, a što je dovoljno prostora za skidanje aplikacija s Google Playa. Također podržava i Wi-Fi i Ethernet 10/100Mbps mrežu, kao i Miracast, Airplay i DLNA. Pronaći ćete i 2x USB 2.0 ulaza, kao i HDMI video i AV izlaz.

Tanix TX3 Mini, novi Android TV Box, nalazi se u pretprodaji na po vrlo privlačnoj cijeni od samo 34,99$ (2GB/16GB), no može i jeftinije, samo trebate upisati kuponski kod “PYNNHDAH” i cijena će se automatski spustiti. Ovo se itekako isplati jer vidimo kako je cijena 2GB/16GB modela spuštena na cijenu 1GB/8GB modela, što možete i sami provjeriti na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.