Tanix TX3 Mini Android TV Box na novom procesoru, OS-u i povoljniji na GearBestu

Fotografija članka: Tanix TX3 Mini Android TV Box na novom procesoru, OS-u i povoljniji na GearBestu

Novi se Tanix TX3 Mini može pohvaliti s puno odličnih karakteristika. Ovaj Android TV Box radi na novom procesoru, novom Androidu i ima izuzetno povoljnu cijenu na GearBest webshopu. A pronašli smo i kuponski kod…

Oglas

Android TV Box uređaji su u posljednje 2-3 godine postali vrlo popularni. Dva su osnovna razloga – radi se o vrlo moćnim i svestranim uređajima koje možete spojiti na bilo koji TV uređaj koji ima HDMI video priključak, a s druge strane im je cijena nevjerojatno niska. Novi i moćni Tanix TX3 Mini, a koji će u trenu vaš obišni TV prijemnik pretvoriti u pametni, pronašli smo po sniženoj cijeni i u pretprodaji na , uz dodatni kuponski kod za popust.

Generalno gledajući, Tanix TX3 Mini je jedan od prvih uređaja koji radi na najnovijem 4-jezgrenom Amlogic S905W procesoru na 2 GHz, uz 5-jezgrenu Mali-450 MP5 grafiku na 750 MHz, tako da će sam rad uređaja biti izuzetno fluidan – gledanje 4K videa (H.265, 3D HD) će biti pravi užitak, a možete uživati i u grafički zahtjevnim video igrama. Ovo je pravi i moćni kućni multimedijski uređaj koji nije samo TV box uređaj nego će pružiti zabavu za cijelu obitelj.

Uređaj se može pohvaliti s 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije proširivo preko microSD ulaza do 32 GB tako da imate dovoljno prostora za skidanje aplikacija s Google Playa. Isto tako, radi na novom Android 7.1 Nougat operativnom sustavu koji pruža puno mogućnosti. Također podržava i Wi-Fi i Ethernet 10/100Mbps mrežu, kao i Miracast, Airplay i DLNA. Pronaći ćete i 2x USB 2.0 ulaza, kao i HDMI video i AV izlaz.

Tanix TX3 Mini, novi Android TV Box, nalazi se u pretprodaji na po vrlo privlačnoj cijeni od samo 34,99$, no ako upišete kuponski kod “GBTX3M” cijena će se spustiti na . Kuponski kod vrijedi do 31. kolovoza za prvih 50 primjeraka, pa požurite – isplati se :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.