Talkatone: besplatni pozivi za IOS iz Googlea

Fotografija članka: Talkatone: besplatni pozivi za IOS iz  Googlea

To je ustvari nevjerojatno jednostavan način da napravite besplatan Gmail telefonski poziv izvan Gmaila. Vizualno nam izgleda bolje od službenog Google Voice klijenta za IOS koji je stigao u rujnu. Talkatone je strogo vezan za Google razgovore a chat značajka nije toliko drugačija od većine ostalih na tržištu,  iako Talkatone koristi više pristupnih prozora za upravljanje razgovorima i kontaktima. Nažalost nema funkcionalnosti  grupnog chata.

 

Postoji i gumb za dijeljenje lokacije s bilo kojom osobom iz naših Google kontakata. Primjenjene značajke još uključuju  mogućnost za promjenu fonta tekstualnih poruka, kompresiju za telefonske pozive preko 3G mreže, pozadinsku personalizaciju za različite funkcije, standardni dialer, i stranice za kontakte.

Talkatone također ima premium inačicu ili pretplatni pristup za 1,99 dolara mjesečno, odnosno 19,99 dolara za godinu dana.  Mogućnosti za premium inačicu uključuju sakrivanje oglasa, višestruku Gmail podršku i dodjelu zvona za kontakte.

Preuzimanje

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.