Tako daleko ali ipak blizu – Microsoft WinDays 12

Fotografija članka: Tako daleko ali ipak blizu – Microsoft  WinDays 12
Program Microsoft WinDays12 konferencije temelji se na otvaranju društveno relevantnih tema i analizi aktualnih trendova, po čemu je prepoznatljiva već više od deset godina. 
 
 
 
Podijeljena je u dva programska dijela, Microsoft WinDays12 Technology i Microsoft WinDays12 Business
 
Riječ je o najrelevantnijoj hrvatskoj konferenciji koja se bavi analizom aktualnih trendova u svijetu tehnologije i suvremenog poslovanja. U današnje vrijeme, kontinuiranih globalnih i lokalnih izazova, nekoliko koraka od pristupanja Hrvatske Europskoj uniji, tvrtke, institucije, ali i pojedinci suočavaju se s nizom izazova, ali i pitanja na koja nije lako odgovoriti. Jačanje nacionalne konkurentnosti postaje jedno od najvažnijih izazova buduće hrvatske Vlade, a tehnologija, inovativnost, poslovna sofisticiranost te izvrsnost u obrazovanju moraju postati polazne točke svih budućih nacionalnih planova. Predstavljanjem najnovijih tehnoloških proizvoda, usluga i inovativnih rješenja Microsoft WinDays12 konferencija će ponuditi dio odgovora na današnje izazove.“ izjavio je Ivan Vidaković, direktor Microsofta Hrvatska.
 
 
Microsoft WinDays12 Technology konferencija će od 23. do 26. travnja pod sloganom „Mogućnosti su beskrajne“ predstaviti nove tehnologije i brojne proizvode koji će se na tržištu naći u mjesecima nakon konferencije, a temeljna svrha im je optimizacija i unaprjeđenje poslovnih procesa. 
 
 
Microsoft WinDays12 Business konferencija u svom trećem izdanju 26. i 27. travnja usmjerena je na operativnu izvrsnost i održava se pod sloganom „Izaberite svoj put“. Programski partner konferencije je Veleučilište VERN’. Teme obuhvaćaju analizu aktualnih trendova u poslovanju te ekonomske situacije u Hrvatskoj i regiji.
 
„Prva tri dana Microsoft WinDays12 konferencije rezervirana su za tehnološki dio konferencije koja okuplja vodeće profesionalce iz IT industrije kako bi podijelili znanja, iskustva i razmišljanja o aktualnim temama. Poslovni dio konferencije tijekom završna 2 dana obrađuje aktualne gospodarske teme i analizira najnovije trendove u poslovanju. I ove godine cilj nam je učiniti konferenciju još boljom, pomaknuti granice i otvoriti nove teme od interesa za hrvatsko gospodarstvo u cjelini. Vjerujem da se i ove godine vidimo u Rovinju!” izjavio je Draško Ivanišević, direktor Microsoft WinDays12 konferencije.
 
 
Za Microsoft WinDays12 konferenciju predviđeno je oko 150 predavanja plus nekoliko okruglih stolova, radionica i panel rasprava.   
 
 
 
Saznajte više o Microsoft WinDays12 konferenciji na  mrežnoj stranici i pratite najnovije vijesti na i .  
 
Foto: Sanja Ledinek by Racunalo.com
Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.