Taipower Teclast tablet na AnTuTu testu postigao više od 41.000 bodova

Fotografija članka: Taipower Teclast tablet na AnTuTu testu postigao više od 41.000 bodova

Novi i neimenovani Taipower Teclast postigao je također rekordne brojke na AnTuTu testu. S osvojenih 41.403 bodova privukao je pažnju javnosti. Pa i našu.

Oglas

Iako sam i benchmark testovi ne znače ništa (pogotovo u AnTuTu koji se može i prevariti, što smo ), što “trubimo” u praktički svakom našem testu, te kako je ponašanje uređaja u “stvarnom svijetu” puno važnije, ipak moramo priznati kako su nas rezultati Taipower Teclast tableta (bez oznake modela) ipak zaintrigirali.

Da stvar bude zanimljivija, nije poznato na kojem procesoru radi ovaj neimenovani tablet. Naime, poznato nam je kako Taipower ugrađuje Intel procesore, možda se radi o nekom novom, iako druge glasine govore kako su možda u ovaj tablet ubacili Nvidia Tegra K1 procesor koji je prilično moćan. Ono što je sigurno je kako se radi o većem tabletu, nije 7 inčni (kao Taipower Teclast TPad P79HD), vjerojatno je ili 8 ili 9,7 inčni.

Ipak, za sada jedine brojke koje su se “ukazale” iznad 40.000 dolaze od novog Rockchip RK3288 procesora koji je proizveden početkom 2014. godine, a koji smo vidjeli u tabletu , koji je zaista postigao brojke iznad 40.000, o čemu smo ranije pisali.

Uz toliku snagu iz kineskih procesora i vjerojatno nižu cijenu (ako je to istina!) kome treba Intel ili Qualcomm?

Kakvi su to Taipower tableti? Nedavno smo pisali o , svakako pročitajte.

Taipower Teclast tablet na AnTuTu testu postigao više od 41.000 bodova

Taipower Teclast tablet na AnTuTu testu postigao više od 41.000 bodova

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.