Taipower P79 HD 3G tablet s 7″ Retina ekranom i Intel procesorom

Fotografija članka: Taipower P79 HD 3G tablet s 7″ Retina ekranom i Intel procesorom

Evo još jednog nepoznatog Kineza koji želi postati poznat. Kompanija ima “moćan” naziv – Taipower, a upravo su predstavili svoj novi ultra-jeftini Taipower P79 HD tablet.

Oglas

Iako je tablet izuzetno jeftin, nekako nam se čini kako daje prilično puno za uloženi novac. Taipower P79 HD tablet se za početak može pohvaliti kvalitetnim 7 inčnim IPS Retina ekranom i Ful HD rezolucijom od 1920×1080 točaka (323 ppi). Druga zgodna karakteristika je podrška za WCDMA 3G, tako da ćete moći surfati i telefonirati.

Ovo je već četvrti tablet o kojem smo pisali, a koji ima Intel procesor. Istina, radi se o nešto slabijem 2-jezgrenom Intel Core Z2580 procesoru, no i dalje je do po nama jako dobar odabir procesora koji ima integriranu Intel HD grafiku.

Taipower P79 HD tablet ima i 2 GB RAM-a, 16 GB prostora za pohranu podataka te stražnju kameru od 5 MP. I baterija je prilično solidna, upakirali su 3500 mAh.

I na kraju – cijena. Vjerovali ili ne, Taipower P79 HD tablet će se prodavati za smiješnih 112$ (oko 630 kuna).

Zainteresirani za jedan? :)

Taipower P79 HD 3G tablet

Taipower P79 HD 3G tablet

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.