Tableti će generirati 2013 više prometa od smartfonea

Fotografija članka: Tableti će generirati 2013 više prometa od smartfonea
Pametni telefoni i tableti postali su must have uređaji u posljednje vrijeme. Tableti omogućavaju korisnicima pregledavanje internetskog sadržaja bilo kada i bilo gdje na većem zaslonu, ali su ujedno manji i lakši od laptopa.
 
su pokazali da tableti su sasvim drugačiji kanal od smartphonea. Za korisnike mobilnih telefone su aplikacije jedna od vrlo važnih komponenti, dok za korisnike tableta najvažnije je ugodno iskustvo surfanja. Zato bi tvrtke trebale više ulagati u optimizaciju mrežnih stranica za ‘tablete. Postotak posjeta mrežnim stranicama s tableta bilježi 10 puta brži rast u odnosu na postotak pristupa na pametnim telefonima. U prve dvije godine nakon lansiranja slate tableta, pristup internetskim sadržajima pomoću tableta raste više od 300 posto na razini godine.
 
Istraživanje je obuhvatilo tvrtke u Sjevernoj Americi, Belgiji, Češkoj, Danskoj, Finskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Irskoj, Italiji, Nizozemskoj, Norveškoj, Poljskoj, Španjolskoj, Švedskoj, Švicarskoj, Velikoj Britaniji, Kini, Indiji, Južnoj Koreji, Novom Zelandu, Tajvanu i Tajlandu. 
 
 
Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.