Tabeo e2 Toys R Us tablet za klince u prodaji od 14. listopada

Fotografija članka: Tabeo e2 Toys R Us tablet za klince u prodaji od 14. listopada

Ako želite svojim najmlađima omogućiti ulazak u svijet tableta i u ranijoj dobi, vaš bi izbor mogao pasti na Tabeo e2 tablet za klince kojeg potpisuje Toys R Us.

Oglas

Radi se o najnovijem kompanijinom Tabeo e2 tabletu koji je posebno dizajniran za najmlađu populaciju, a saznajemo kako bi se u prodaji po vrlo povoljnoj cijeni trebao naći od sutra, 14. listopada. Već pogađate, radi na Android operativnom sustavu.

Tabeo e2 ima ekran od 8 inča (omjer 4:3), zatim 2-jezgreni procesor uz 4-jezgrenu grafiku, a radi na Android 4.2 operativnom sustavu. Kako je namijenjen onim najmlađima, dolazi u posebnom zaštitnom kućištu koje je otporno na vodu, prašinu i udarce.

Uz sve to, kupce očekuje i pregršt predinstaliranim edukacijskih aplikacija, kao i video igre. Naime, Tabeo e2 ima svoj vlastiti App Store, umjesto Google Play Storea. Spomenimo i kako ima 1 GB RAM-a, 8 GB prostora za pohranu podataka, te prednju kameru od solidnih 2 MP, dok je stražnja tek 0,2 MP.

Tabeo e2 tablet podržava WiFi i Bluetooth, dok 8 inčni ekran ima rezoluciju od 1024×768 točaka. Ugrađen je i HDMI izlaz, microSD ulaz (do 64 GB), a baterija će izdržati do 5 sati rada.

Tabeo e2 se od sutra nalazi u prodaji po prihvatljivoj cijeni od 149$, a možete ga pronaći na .

Tabeo e2 Toys R Us tablet za klince

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.