T- Mobile Hrvatska i Recro-Net održali zajedničku prezentaciju u Barceloni

Fotografija članka: T- Mobile Hrvatska i Recro-Net održali zajedničku prezentaciju u Barceloni

T- Mobile Hrvatska i Recro-Net održali zajedničku prezentaciju u Barceloni

Prezentacija se oslanjala na projekt uvođena IT mreže nove generacije IP Next Generation Network Back Bone (IP NGN BB) u T-Mobile. NGN je rješenje koje eliminira potrebu za više različitih tehnologija, sustava i infrastruktura za različite namjene i usluge u jedinstvenoj mreži telekom operatera i zamjenjuje ih jednom jedinstvenom mrežnom infrastrukturom baziranom na IP tehnologiji. Prezentaciju su držali Andrija čondor i Hrvoje Fruhwirth iz RECRO-NETA, te Mladen Jureša i Denko Godec iz T-Mobile Hrvatska.

U dosadašnjim tradicionalnim mrežama tipično se razvija više paralelnih infrastruktura za različite usluge. R4 je jedna od razvojnih faza prema u cijelosti jedinstvenoj infrastrukturi za sve servise i usluge. R4 kao jednu od svojih odrednica definira da se Mobile Switching centre Server (MSS) / Media GateWay (MGW) međusobno povezuje IP infrastrukturom – IP NGN Back Boneom. Pred NGN infrastrukturu postavljaju se specifični zahtjevi, tipično: raspoloživost 99,999%, sub second konvergencija, fleksibilno i skalabilno rješenje za buduće višegodišnje potrebe.

Tvrtka RECRO-NET je ovu tehnički iznimno složenu i zahtjevnu referencu po principu „ključ u ruke“ ostvarila u konkurenciji s velikim međunarodnim sistem integratorima. Dodatna posebnost ovoga projekta je u tome što je ovo prvo takvo rješenje u regiji.

„ Ovom prezentacijom na Cisco Networkers konferenciji, u okružju vodećih svjetskih stručnjaka iz područja mrežnih tehnologija potvrdili smo RECRO-NETOV visoki tehničko tehnološki nivo kao i sposobnost da uspješno implementiramo i najsloženije sustave u iznimno zahtjevnim i složenim sustavima poput sustava vodećeg mobilnog operatera u Republici Hrvatskoj T-Mobile Hrvatska“- rekao je Hrvoje Fruehwirth, Project Manager, RECRO-NET.

T- Mobile Hrvatska i Recro-Net održali zajedničku prezentaciju u Barceloni

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.