T-Mobile božićna ponouda donosi uštedu za svaki slijedeći mjesec

Fotografija članka: T-Mobile božićna ponouda donosi uštedu za svaki slijedeći mjesec

Korisnicima koji u promotivnom razdoblju do 31. siječnja 2011. odaberu Tarifu za Sve, Tarifu za Obitelj ili iTarifu, račun će svaki drugi mjesec biti umanjen za  iznos plaćenog računa u prethodnom mjesecu. Ovisno o odabranoj tarifi, korisnik ovu pogodnost može koristiti tijekom 6, 8 ili čak 12 mjeseci, uz potpisivanje obveznog trajanja pretplatničkog ugovora na 24 mjeseca te uz uvjet da svi računi budu plaćeni u roku dospijeća.

Pogodnosti očekuju i Simpa korisnike – kupnjom Simpa paketa iz božićne ponude već od 298 kuna, T-Mobile će svaki drugi mjesec, u razdoblju od 6 mjeseci, korisnicima davati iznos potrošen na pozive, poruke ili surfanje u prethodnom mjesecu.

Navedene pogodnosti počinju se ostvarivati na temelju potrošnje ostvarene u drugom mjesecu od potpisivanja ugovora odnosno korištenja Simpa ponude. Potpiše li tako korisnik ugovor u studenom, račun za siječanj bit će manji za potrošnju ostvarenu u prosincu.

T-Mobile božićna ponuda i ove je godine obogaćena atraktivnim uređajima po iznimnim cijenama. Tako je primjerice Nokiju 2220 u Simpa start paketu moguće nabaviti za 298 kuna, dok je za Nokiju X2-00 uz Tarifu za Sve 200 moguće dobiti već za 1 kn.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.