T-HT AHA! tarife – najpovoljniji pozivi u Hrvatskoj

Fotografija članka: T-HT AHA! tarife – najpovoljniji pozivi u Hrvatskoj

Prateći očekivanja svojih korisnika koji nisku cijenu mjesečne naknade i pristup prema svim mrežama po jednakim uvjetima ističu kao najpoželjniju novost u ponudi dok im istovremeno mogućnost kupnje uređaja po povoljnijim uvjetima nije toliko važna, T-Mobile je uveo inovativni komplet tarifa AHA!. Mjesečna naknada u tarifama AHA! je već od samo 25 kuna, a može se koristiti za razgovore prema svim nacionalnim mrežama, u bilo kojem vremenu.

Uz mjesečnu naknadu od 25 kuna, tarifa AHA! 25 tako u promotivnom razdoblju nudi čak 75 minuta razgovora prema bilo kojoj nacionalnoj mreži. To je trenutno najbolja ponuda za sve korisnike mobilne telefonije u Hrvatskoj. Za 50 kuna mjesečne naknade Tarifa AHA! 50 nudi 150 minuta razgovora, za 100 kuna korisnici u tarifi AHA! 100 mogu razgovarati 300 minuta dok 10 sati ili 600 minuta razgovora omogućuje tarifa AHA! 200 – uz 200 kuna mjesečne naknade.

Ovom inovacijom T-Mobile nastavlja uspješno odgovarati na želje i potrebe svojih korisnika.

Promotivna ponuda se odnosi na sve koji do 14.rujna 2010. potpišu ugovor na 24 mjeseca u jednoj od AHA! Tarifa čime dobivaju 50 posto više minuta uključenih u mjesečnu naknadu tijekom prvih šest mjeseci trajanja ugovora. Kako bi se uvjerili da je ovo najpovoljnija ponuda za njih, korisnici imaju mogućnost testirati uslugu u razdoblju do tri mjeseca nakon potpisivanja ugovora. Po isteku tog perioda mogu je ali i ne moraju nastaviti koristiti.

Nakon iskorištenih minuta iz mjesečne naknade, cijena razgovora prema svim mrežama naplaćuje se 0,99 kn/min. Naknada za uspostavu poziva u svim tarifama je 0.25 kuna.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.