T-Com: MAXtv ima više od 150.000 korisnika

Fotografija članka: T-Com: MAXtv ima više od 150.000 korisnika

T-Com: MAXtv ima više od 150.000 korisnika

”Zadovoljni smo brzinom kojom se povećava broj korisnika MAXtv-a. Korisnici su prepoznali prednost interaktivne digitalne televizije koju kontinuirano razvijamo i obogaćujemo novim sadržajima. Uspjeh MAXtv-a još je jedna potvrda nužnosti širenja broadband usluga za koje vjerujemo da će se i u budućnosti temeljiti na atraktivnosti sadržaja”, kazala je Irena Jolić-Šimović, članica Uprave T-HT-a i glavna izvršna direktorica za T-Com.

Pokrenut u rujnu 2006. kao usluga dostupna isključivo putem T-Comove superbrze širokopojasne mreže, MAXtv korisnicima nudi bogat izbor od čak 100 domaćih i stranih televizijskih kanala, digitalnu videoteku, uslugu snimanja televizijskog sadržaja "Snimalica" kojom se može upravljati putem interneta i SMS-a te mogućnost gledanja programa u HD rezoluciji. Osim toga, usluga MAXtv dostupna je i onim korisnicima koji imaju samo fiksnu telefonsku liniju.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.